Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

kankama aşık oldumm..

kankama aşık oldumm..
0
140

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
merhaba arkadaşlar
ben en yakın arkadaşıma yani benim kızlardan en fazla samimi olduğum kişiye istemeden kankama aşıkk oldumonla aramızda çook adaleli bir senet var hatta haftasonu 56 saat beraberdikzaten o zamn anladım aşık olduğumuben acilen ona açılsam kabul etmezse aramızda fazla kötü derecede açılacakben onla şimdilik çook mutluyummama ben ona aşık oldumaçılınca kabul ederse fazla mutlu olucazkarar veremiyorumm

YARDIM EDİN LÜTFEN!!

Similar threads

Merhaba arkadaşlar Kız kankama aşık oldum 2 yıldır konuşuruz kardeşim kanka falan ben aşık oldum ne bilim başka erkeklerle olunca falan içim acıyor derhal çıkma teklifi etsem ya kabul etmezse eskisi gibi hiç bir şey olmaz bi de baya samimiyiz yani lakin bilmiyorum ya etkiledi beni işte böyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
ben kankama aşık oldumona seni seviyom dedim şimdide çıkmaza girdimsürekli onu düşünüyomben ona öyle dedikten 2 gün sonra sordum sen benimle ilgili ne düşünüyon dedim o da bana ben seni kardeşim gibi görüyodum ve seni hiç böyle düşünmedim dedi şimdi napıcağımı bilmiom bana takviye edin SENİN...
Cevaplar
0
Görüntüleme
226
Bu olayın kısacası başlıktaÇok yakın bi arkadaşıma aşık oldum sınıfta 2 tane yakın kız arkadaşım wardı biri kankam dierinede aşık oldum işteHerneyse konuya girim aramız baya ii hiç kanka dediğini felan duymadım ilk başlarda gelip geçici sandım unuturum dedim fakat umduğum gibi olmadı gün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Merhaba arklar ben aranızda yeniyim sizlere sorunumu paylaşmak istiyorum Acilen nasıl başlasam bilmiyorum lise3 e gidiyorum , size garip gelicek fakat ilkokul 2 den (!) beri bi kızı seviyordum adı g olsun bu bizimle aynı sınıftaydı 8sınıfa dekAma ben taa ki bu sene mayısa değin onu seviyordum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
140
Evet arkadaşlar başlıktada dediğim gibi tanıştığımızdan beri yaklaşık 15 yıldan beri ENİŞTEMİN KIZ KARDEŞİNE AŞIĞIM onla beraber her görüşmemizde ona bakınca aşk duygularım kabarıyor lakin o beni kardeş olarak görüyor ve kendisi 21 yaşında benden 1 yaş büyük ne yapmam lüzumlu yardımcı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
858,497Konular
981,953Mesajlar
29,949Kullanıcılar
SOPAROGLANSon üye
Üst Alt