Kanser Sandı Anne Oldu Başak Köklükaya,kanser sandı hamile çıktı haberin tamamı burada Benim çok fakat çok sevdiğim oyunculuğunu fazla beğendiğim ve çokta güzel olan Başak Köklükaya uzun zamandır ekranlarda görünmüyordu ve fazla uzun bir aradan daha sonra ekranlara dönüyor(fazla mutlu oldum ekrana fazla yakışıyorkansersandianneoldu5c4e7cb066037gifalt yupis yupis yupis ) Başak Köklükaya kısa bir süre önce anne oldu şu anda o süreçte neler oldu onunla ilgili haberin tamamını ekliyorum kızlar 1548647595 1548647595 kansersandianneoldu5c4e7cb06c2d9kansersandianneoldu5c4e7cb06c2d9 kansersandianneoldu5c4e7cb06c2d9 İki yıl önce ortadan kayboldu Altı ay önce de anne olduğunu öğrendik Oyunculuğa koyduğu virgülün arkasından önümüzdeki hafta pazar akşamı Star TV'de birincil bölümüyle ekrana gelecek olan 'Tek Başımıza'yla kaldığı yerden devam ediyor Soğuk ve mesafeli görünmesine rağmen samimi bir kadın Köklükaya Bilhassa oğlu Ali'den bahsederken gözlerinin içi parlıyor Çoğunlukla her projenizin gerisinde ara verirdiniz ama yokluğunuzu hissetmezdik Bu defa 25 yıl değil oldunuz Birazcık artı olmadı mı? Daha önce rol aldığım bir dizi dört senedir sürekli yeniden ettiği için yokluğumu hissetmemiş olabilirsiniz (Gülüyor) Ben genel olarak bir dizim bittikten daha sonra ara veririm Eşimin de iş durumu müsait olduğu için kendimizi yurtdışında bir yerde gezerken buluruz Bu Nedenle keza kendimi keza de seyirciyi dinlendirmiş olurum Sinema filmleri yaparım 'Kül ve Ateş'in bitmesinin gerisinde da Amerika'ya gittik Bir arkadaşımızın lokanta açılışına katıldık Ama ben orada hayatımın en büyük sürprizini aldım Hamile olduğumu öğrendim Fazla çabuk geçtiniz Bu haberi nasıl aldınız? Amerika'da İngilizce kursuna gidiyordum aniden öbür bir ruh haline girdim Aralıksız ağlıyordum böylece mutsuzdum ama, yarı ömrümün son günlerini yaşıyor gibi hissediyordum Eşim ne olduğuna kasıt veremiyordu sonradan göğüs bölgemde bir kitle ayrım ettim Türkiye'deki doktorumu aradım O da, Sakın Amerika'da bir şey yapma ve derhal döndedi Houston'daydık ve orada kanser konusunda çok tecrübeli hastaneler vardı Bir doktordan randevu aldık O sırada Türkiye'deki doktorum aradı ve Hemen gelme, bir süre bekleyelimdedi sonra belirtiler değişmeye başladı, şüphelenip gebelik testi yaptım ve netice pozitifti Allah korusun, kanser mi oldum diye korkarken gebe olduğumu öğrendim Hormon değişimleri sebebiyle kitle oluşabilirmiş Ağlamalar hamileliktenmiş Peki, anne olmak istiyor muydunuz? Gebe olduğumu öğrendiğimde önce şaşırdım, sonra korktum ve Ben ne yapacağımdeyip ağlamaya başladım sonradan ayrı bir duyguya büründüm Şu Anda acaba bunun ötesi ne olur diye merak ediyorum Şu lahza hissettiğim sevgiyle birincil doğduğunda hissettiğim arasında dağlar dek fark var Çığ gibi büyüyen bir sevgi (Habertürk)