Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kanser Yapan Güneş Işınları

Kanser Yapan Güneş Işınları
0
106

Similar threads

Akıllı Telefonlar Güneş Enerjisiyle Çalışacak bu doğru mu selam arkadaşlar duydunuz mu Akıllı Telefonlar Güneş Enerjisiyle Çalışacakmış acaba bu dürüst mu yahut ben mi hatalı duydum aranızda Akıllı Telefonlar Güneş Enerjisiyle Çalışacak mı bilen varsa bana yazsın  
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
Maddenin en küçük yapıtaşına ”Atom” denildiğini hepimiz biliyoruz. Atom, içerisinde proton ve nötron barındıran bir çekirdeğe sahiptir ve o çekirdeğin etrafında ise sürekli dönmekte olan elektronlar mevcuttur. Eğer bir atomun çekirdeğinde dengesiz bir dizilim mevcut ise yani daha ayrıntılı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
Halikarnas Balıkçısı Yazarı Kimdir biliyor musunuz selam arkadaşlar acaba Halikarnas Balıkçısı Yazarı Kimdir bilen var mı aRANIZDA Halikarnas Balıkçısı Yazarı Kimdir bilen varsa bana yazsın lütfen  
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Galatasaray Fiorentina Dostluk Maçı Ne Vakit biliyor musunuz Merhaba arkadaşlar acaba aranızda Galatasaray Fiorentina Arkadaşlık Maçı Ne Süre bilen var mı ? lütfen Galatasaray Fiorentina Arkadaşlık Maçı Ne Süre bilen varsa yazsın bana  
Cevaplar
0
Görüntüleme
164
Orucun Sevabı Nedir data verir misiniz Merhaba acaba aranızda Orucun Sevabı Nedir bilen var mı varsa lütfen bana bu sayfadan Orucun Sevabı Nedir yazsın  
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
858,505Konular
982,757Mesajlar
33,063Kullanıcılar
netflixdunySon üye
Üst Alt