Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kansere yakalanan oyuncu Arif Güloğlu'na Cem Yılmaz'dan destek mesajı!

Kansere yakalanan oyuncu Arif Güloğlu'na Cem Yılmaz'dan destek mesajı!

elektronikci

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
kansere_yakalanan_oyuncu_arif_gulogluna_cem_yilmazdan_destek_mesaji_1617116383_6111.jpg

Pandemi nedeniyle Eser Yenenler'in sunuculuğunu üstlendiği Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 programında yer alan genç oyuncu Arif Güloğlu'ndan hayranlarını üzen bir haber geldi. Son bir kaç haftadır oyunlarda yer almayan genç ismin lenf kanseri olduğu açıklandı. Sosyal medya hesaplarından bir çok hayranı genç oyuncuya destek mesajı geldi. Bunlardan biri de Cem Yılmaz oldu.

Genç kadrosuyla Pazar akşamları ilgiyle izlenen tiyatro programı Çok Güzel Hareketler Bunlar 2'den üzen bir haber geldi. 24 yaşındaki oyuncu Arif Güloğlu'nun lenf kanserine yakalandığı öğrenildi. Cem Yılmaz'dan genç oyuncuya destek mesajı geldi. 

FHM3T_1617088226_9843.jpg

01gEm_1617029436_9205.jpg

Aşırı derecede sigara tüketen genç ismin sıkı bir tedaviye alındığı belirtildi. Ailesi bu haber üzerine genç oyuncuyu Ankara'ya götürdü.

KANSERE YAKALANAN OYUNCUDAN İLK AÇIKLAMA!

Tedavi sürecinde olan oyuncudan da dün akşam ilk açıklama geldi. Güloğlu, 'Kısa süre önce konulan lenfoma teşhisi sonrası tedavime başlandı. Bu süreci, doktorlarım, ailem, dostlarım ve BKM Mutfak ekibinin ilgi ve desteğiyle hızla atlatacağıma inanıyorum. Sevgi dolu dileklerinize çok teşekkür ederim. En kısa sürede yeniden, sağlıkla buluşmak üzere.' ifadelerini kullandı.

CEM YILMAZ'DAN DESTEK MESAJI!

Genç oyuncuya ünlü komedyen Cem Yılmaz'dan destek mesajı geldi. Yılmaz, sosyal medya hesabından "Sevgili kardeşim bu zorlu macerada asla moralini bozma. En güzel şekilde sağlığına kavuşmanı diliyorum. İnanarak mücadeleni vereceğini biliyorum. Şimdiden geçmiş olsun diyorum" notunu yazdı. 

CDfSR_1617029517_7222.jpg

ARİF GÜLOĞLU KİMDİR?

18 Eylül 1997 tarihinde Ankara'da doğan Arif Güloğlu, çocukluğundan beri tiyatro sahnelerinde yer alıyor. Ankara'dan İstanbul'a gelen oyuncu mesleğine, Yılmaz Erdoğan'ın kurduğu tiyatro ekibinde devam ediyor.

858,496Konular
981,661Mesajlar
29,728Kullanıcılar
berat21321Son üye
Üst Alt