Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kanseri sezen'in desteğiyle yendim!

Kanseri sezen'in desteğiyle yendim!
0
40

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Kanseri sezen'in desteğiyle yendim! Sesine hayran olduğum bi sanatçıdır kayahan daha önce hiç duymamıştım kansere yakanadığını çok şükür atlatmış diğer sanatçılr gibi hastalığınıda malzemesi yapmamış tebrikler​ 1548647296 1548647296 kanserisezenindestegiyleyendim5c4e7b85e50b3kanserisezenindestegiyleyendim5c4e7b85e50b3 kanserisezenindestegiyleyendim5c4e7b85e50b3 ​​SANATKÂR BESTECİ VE YORUMCU KAYAHAN, İKİ DEFA YENDİĞİ KANSERLE MÜCADELESİNDE SEZEN AKSU'DAN FAZLA YARDIM GÖRDÜĞÜNÜ SÖYLEDİ 1990'da kansere yakalandınız ve 10 yıl sonra da tekrarladı O süreçte, hayatımı kaybederim diye düşündünüz mü hiç? Geride bıraktıklarımın namerde muhtaç olmaları, benim en büyük korkum olmuştur Yahut şairin de dediği gibi; Uyudun, uyanmadınolacaktır Ben ölüme öyle bakıyorum Bu rahatsızlık beni ölümle korkutmuyor, beni zamanı nafile harcamamakla ödüllendiriyor Yani bir dakikamın bile boşa geçmesini istemem Bu hastalığı nasıl yendiniz? Her şeyden önce Sezen Aksu bana fazla yardımcı oldu Fazla can bir arkadaşlık sergiledi Konserlerine geç gidip, doktorların benim hakkımda ne söyleyeceğini dinlediğini bilirim Bugünlerde çok görüşmüyoruz fakat yürek kalbe karşıdır; ben onun hakkında hiç fena bir şey düşünmedim HAYAT PAYLAŞMAKTIR Yatmadan önce Allah'ım bana istemediğim dek çok şey verdin, sana şükürler olsundiye dua ettiğiniz içten mu? Evet, doğru Türkiye'nin bu halinde bu kadarını adalet ettiğimi düşünmüyorum Çok çalışıp da kazanamayan bir sürü insan var Biriktirmeyi ve dürüst değerlendirmeyi iyi başardım Şimdiki evimden önce, 10 sene 70 metrekare bir evde oturdum Eşiniz, çocuklarınız ve torununuz sizin yaşam sevinciniz böylece yok mi? 40 yaşıma kadar hayattaki en önemli şeyin başarılar olduğunu düşünüyordum Birilerini dürüstçe geçirmek ve daha fazla çok kayda değer diye düşünürdüm Lakin sonra böyle olmadığını gördüm Paylaştığınız insanlara verdiğiniz layık, zorluklarla kazandığınız başarılar ve ekmek dilimini paylaşmaktır hayat id  

858,499Konular
982,579Mesajlar
30,345Kullanıcılar
mikoSon üye
Üst Alt