İngilizce Kantin Kuralları
İngilizce Kantin Kuralları Nelerdir
GENERAL RULES
1 Sales accordance with the consumption of food in front of the canteen, a consumer must be a hygienic and reliable
2 Ventilation and chimney should be done in order to prevent any odors, illumination and heating of the environment should be healthy enough and
3 Canteens, more marble, countertop lined with stainless steel or similar material should be of potable cold and hot water systems must be found, dish washer, should be available and a separate handwashing sink for hand washing bauda with the Ministry of Health authorized disinfectant liquid hand soap paper towels should
4 Bench and at the location of the sink wall (except for parts of the cabinet), at least to a of 2 meters, lightcolored tiles, marble or similar material and easy to clean floor, marble, ceramic, tile, etc must be covered with a waterproof material, floor and ceiling wellmaintained (kırıksız , crack), and must be visibly clean, dirty water and food crumbs on the ground must be an expense that provides easy release
Kantin Kuralları
GENEL KURALLAR
1 Satışı yapılan gıdaların tuketimi icin kantin onunde uygun, hijyenik ve guvenilir bir tuketim alanı olmalıdır
2 Havalandırma ve baca duzeni her turlu kokuyu onleyecek şekilde yapılmalı, ortamın aydınlanması ve ısınması yeterli ve sağlıklı olmalıdır
3 Kantinlerde; uzeri mermer, paslanmaz celik veya benzeri malzeme ile kaplı tezgah olmalı, icilebilir nitelikte soğuk ve sıcak su tesisatı bulunmalı, bulaşık yıkama lavabosu olmalı, ayrı bir el yıkama lavabosu bulunmalı ve bauda el yıkama amaclıSağlık Bakanlığından izinli dezenfektanlı sıvı el sabunu ile kağıt havlu bulundurulmalıdır
4 Tezgah ve lavabonun bulunduğu yerdeki duvar ( dolap kısımları haric ) en az 2 metre yuksekliğe kadar acık renkli fayans, mermer veya benzeri kolay temizlenebilir malzeme ile, zemin mermer,seramik,karo vb su gecirmez malzeme ile kaplı olmalıdır Zemin ve tavan bakımlı ( kırıksız, catlaksız) ve gozle gorulur şekilde temiz olmalı, zeminde kirli suların ve yiyecek kırıntılarının kolay tahliyesini sağlayan bir gider bulunmalıdır
İngilizce Kantin Kuralları Nelerdir
GENERAL RULES
1 Sales accordance with the consumption of food in front of the canteen, a consumer must be a hygienic and reliable
2 Ventilation and chimney should be done in order to prevent any odors, illumination and heating of the environment should be healthy enough and
3 Canteens, more marble, countertop lined with stainless steel or similar material should be of potable cold and hot water systems must be found, dish washer, should be available and a separate handwashing sink for hand washing bauda with the Ministry of Health authorized disinfectant liquid hand soap paper towels should
4 Bench and at the location of the sink wall (except for parts of the cabinet), at least to a of 2 meters, lightcolored tiles, marble or similar material and easy to clean floor, marble, ceramic, tile, etc must be covered with a waterproof material, floor and ceiling wellmaintained (kırıksız , crack), and must be visibly clean, dirty water and food crumbs on the ground must be an expense that provides easy release
Kantin Kuralları
GENEL KURALLAR
1 Satışı yapılan gıdaların tuketimi icin kantin onunde uygun, hijyenik ve guvenilir bir tuketim alanı olmalıdır
2 Havalandırma ve baca duzeni her turlu kokuyu onleyecek şekilde yapılmalı, ortamın aydınlanması ve ısınması yeterli ve sağlıklı olmalıdır
3 Kantinlerde; uzeri mermer, paslanmaz celik veya benzeri malzeme ile kaplı tezgah olmalı, icilebilir nitelikte soğuk ve sıcak su tesisatı bulunmalı, bulaşık yıkama lavabosu olmalı, ayrı bir el yıkama lavabosu bulunmalı ve bauda el yıkama amaclıSağlık Bakanlığından izinli dezenfektanlı sıvı el sabunu ile kağıt havlu bulundurulmalıdır
4 Tezgah ve lavabonun bulunduğu yerdeki duvar ( dolap kısımları haric ) en az 2 metre yuksekliğe kadar acık renkli fayans, mermer veya benzeri kolay temizlenebilir malzeme ile, zemin mermer,seramik,karo vb su gecirmez malzeme ile kaplı olmalıdır Zemin ve tavan bakımlı ( kırıksız, catlaksız) ve gozle gorulur şekilde temiz olmalı, zeminde kirli suların ve yiyecek kırıntılarının kolay tahliyesini sağlayan bir gider bulunmalıdır