Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

kanuni sultan süleyman'ın sağlık ile ilgili sözleri

kanuni sultan süleyman'ın sağlık ile ilgili sözleri
0
274

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
kanuninin sağlıkla ilgili sözü

Insanlar içinde muteber bir nesne değil devlet gibi
Olmaya devlet cihanda, bir nefes afiyet gibi
Saltanat dedikleri bir cihân kavgasıdır
Olmaya talih ü saadet dünyada vahdet gibi *

Similar threads

Osmanlı Padişahlarının söylediği hoş sözler Fatih sultan Mehmet'in sözleri Eğer Padişah Ben İsem, Size Emrediyorum Gelip Ordunun Başına Geçin Eğer Padişah Siz İseniz, Gelip Devletinizi Düşmanlara Karşı Savunun * İmparatorunuza Söyleyin Acilen fakat Osmanlı Padişahı Öncekilere Ayrı Benim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Kanuni Sultan Süleymanın Hayatı ve Özellikleri KANUNİ SULTAN SÜLEYMANIN HAYATI, ÖZELLİKLERİ (OSMANLI DEVLETİ ARTIŞ DÖNEMİ KONU ANLATIM) Babası Yavuz Sultan Selim Annesi Hafsa Hatun Doğumu : 27 Nisan 1495 Vefatı 7 Eylül 1566 Saltanatı : 1520 1566 (46) yıl Kanüni Sultan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
kanuni sultan suleymanın sağlıkla ilgili sozu,kanuni sultan suleymanın sağlık hakkında sozu,kanuni sultan suleyman sağlıkla ilgili sozu Kanuni Sultan Suleyman’ın Sağlık Sozu Halk icinde muteber bir nesne yok devlet gibi Olmaya devlet cihanda, bir nefes sıhhat gibi Saltanat dedikleri bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
139
Harikulade Asır 2 Sezon Fragmanında Çalan Şarkı Yeni Sezon Fragmanında Mükemmel Asır Çalan Şarkı Müthiş Yüzyıl 12 Eylül günü yeni sezon bölümleriyle izleyici karşısına çıkacak Yeni sezon fragmanları da yayınlanmaya başladı Yeni sezonun 2 fragmanında Hürrem Sultan kızı Mührimah'a Rüstem...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
kanuni sultan suleyman sozu,kanuni sultan suleyman sozleri,kanuni sultan suleymanın sozleri Kanuni Sultan Suleymanın ozlu sozleri imageskanunisultansuleymaninsozusozleri5ad9bfab85cc4 Kanuni Sultan Suleyman’ın Sozu Halk icinde muteber bir nesne yok devlet gibi Olmaya devlet cihanda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
858,466Konular
981,165Mesajlar
29,535Kullanıcılar
tivizonSon üye
Üst Alt