Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kanuni sultan suleymanın sozu sozleri

Kanuni sultan suleymanın sozu sozleri
0
136

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
kanuni sultan suleyman sozu,kanuni sultan suleyman sozleri,kanuni sultan suleymanın sozleri

Kanuni Sultan Suleymanın ozlu sozleri imageskanunisultansuleymaninsozusozleri5ad9bfab85cc4

Kanuni Sultan Suleyman’ın Sozu
Halk icinde muteber bir nesne yok devlet gibi
Olmaya devlet cihanda, bir nefes sıhhat gibi
Saltanat dedikleri bir cihan kavgasıdır
Olmaya baht u saadet dunyada vahdet gibi

Similar threads

kanuni sultan suleymanın sağlıkla ilgili sozu,kanuni sultan suleymanın sağlık hakkında sozu,kanuni sultan suleyman sağlıkla ilgili sozu Kanuni Sultan Suleyman’ın Sağlık Sozu Halk icinde muteber bir nesne yok devlet gibi Olmaya devlet cihanda, bir nefes sıhhat gibi Saltanat dedikleri bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
139
Kanuni Sultan Suleyman'ın hastalığındayazmış olduğu en meşhur şiir; Halk icinde mu'teber bir nesne yok devlet gibi Olmaya devlet cihanda bir nefes sihhat gibi Ko bu ays u isreti cunkim fenadur akibet Yari baaki ister isen olmaya taat gibi Olsa kumlar sagisinca omrune hadd u aded...
Cevaplar
0
Görüntüleme
207
en guzel Muhteşem Yuzyıl Sozleri Muhteşem Yuzyıl Sozleri, Hurrem; Ben 1 gece değil, 1001 gece onun kadını olacağım Benim birlikte olduğum, sevgilim, parıldayan ayım, Can dostum, en yakınım, guzellerin şahı sultanım Hurrem: Cok yakın bu saray benim olacak Bu haremdeki kadınlar hepsi onumde diz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
2019 Sağlık Sozleri 2019 Sağlık ile ilgili sozler 2019 Sağlık uzerine sozler Sağlık hakkında sozler 2019 Sağlık ile ilgili guzel sozler, ozlu sozler, atasozleri: Bedenimizde gorulen bazı hastalıklar, ruhlarımızda saklanan hastalıkların kucuk parcalarıdır (Nathaniel Hawthorne) Guneş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
Kanuni Sultan Suleymanın Hayatı ve Ozellikleri KANUNİ SULTAN SULEYMANIN HAYATI, OZELLİKLERİ (OSMANLI DEVLETİ YUKSELME DONEMİ KONU ANLATIM) Babası Yavuz Sultan Selim Annesi Hafsa Hatun Doğumu : 27 Nisan 1495 Vefatı 7 Eylul 1566 Saltanatı : 1520 1566 (46) sene Kanuni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
229
858,466Konular
981,166Mesajlar
29,536Kullanıcılar
uugar9990Son üye
Üst Alt