Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

kapak aşk mesajları

kapak aşk mesajları
0
101

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Kapak aşk sozleri
kapak aşk lafları
kapak sevgi sozleri
kapak aşk mesajları

Ne seni unutturacak kadar zaman gececek ne de gecen zaman seni unutturmaya yetecek bırakıp gitsende unuturum sanma zaman alışmayı oğretir unutmayı asla

Bir omur boyu seninleyim desen de istemem artik Cunku sen ruzgarin costurdugu bir toz bulutusun, bugun bana esersin yarin ellere

Ay agliyor sevipte kavusamayanlar icin Yildizlar sarki soyluyor sevipte sevilmeyenler icin Bende Agliyorum sevipte kavusamadigim askim icin ()

Bir gun sevgilim sordu a‏sk nedir diye Biraz zaman istedim du‏suneyim diye, ertesi gun gِordum onu bir ba‏skas‎‎ı ile, kulag‎ına f‎ısı‎ldad‎m a‏sk izdiraptir diye

seviyorum your eyes, cunku onlar very nice, bir kere look at me, ondan sonra forget me, kalbim tik tak for you, cunku i love you

Agladıgmı Kimsye Soylme Anne Onlr Bni Kral biliyr Kızdmmı Dunyayı Ykar BiliyrAgladıgmı kimsye Soylme Anne Onlr 1 kız İcn Bu Kdar Dusecgmi Bilmiyorlr!

нαηι єη gυzєℓ αѕкℓαя ιмкαηѕız gєℓιя уα ιηѕαηα, ιмкαηѕız σℓ∂υgυη ι¢ιη αѕıgıм ѕαηα!

Ne Mevsimler Değiştircek Sana Olan Sevgimi Ne Zaman Etkileyecek Sana Olan Sevgimi Sen Benimsin Aşkınla Eriyeceğim Bu Dunyada

Bir Soz yeter Sana Kul Kole Olamama Bir Guluşun yeter Dunyaların Elime Almaya Birtanem Benim

Gok yuzundeki Martılar gibi Sevgimiz Beyaz ve Temiz Yıkılmaz ve bOlunmez Aşkımız

Bir Kanaryanın Sevgi Melodisi Gibi Sozlerin Bir Kedinin usulca Sokulması Gibi Hayalin Seviyorum Seni bebeğim

Aşkın Nekadar Buyuk Olursa Olsun Samimiyetin Benim Olsun yeter Birtanem YaLansız Aşkımız Olsun Sevgilim

imkansızları başardık seninle artık sozlerimizi muziklere dokmenin zamanı geldi Aşkım

Aşkla Tanıştığımdan beri Adını Yazıyorum Duvarlara Prensesim

Sana Soylenmemiş Sozler Soylemek iStesemde O Sozlerde Yanında KifayetSiz Kalır Aşkım Sen Soylenmemiş tek Şiirsin benim icin

Aşkların En guzelini Sundum temiz Kalbine Lutfen geri Cevirme

aşkTan ne anLar sosyete Kızı Hic sevmiş mi her gun oLmeyi goze aLa aLa…!

Dunya unutursa donmeyi, Ruzgar unutursa esmeyi, Aşıklar unutursa sevmeyi, Belki o zaman unuturum seni

Beni sevmeK yurek ister Su icmeye benzemez, asit icmek gibiDir, yakaR adamı, iLikLerine işLer!

Ben Aşığım Sana Senin icin Varım bu yalan Dunyada Sensiz yaşayamam Bunu Artık Anla

Aşkların En buyuğunu Yaşıyorum Seninle Lutfen Sana oLan Aşkımı Kucultme Bebeğim

Ben Aşkı Calan Şarkılarda Değil Seninle Yaşıyorum Aşkım

Aşk Bir Cocuğu Sevmek Gibi Sevgi ise O cocuğun Gozlerindeki ıŞık Gibi Zaman Değiştiğinde Sana Olan Aşkımda Buyucek Hergun Olduğu Gibi

Son Bir Acıyı Aldın icimden Sana Aşık Oldum Aşk Acısını Cıkardın Kalbimden Sevgilim

Aşk iLe iLgili ne Varsa hayatta Sana Armağan Ediyorum guL Yuzlum

Bir guluşunle Hayata gecer Bu Beden Ağlama Ne OLur Kahrolurum uzuntulerinde

Damarlarımda yaşıyor Aşkın Kalbime geliyor Sevginin Akışı Parcalar Gozlerin Gozlerimi Aşkım

Seni Gordukten Sonra Etrafımı Gormez Oldum Senin Elini Tuttuktan Sonra Senden Başkasını Hissetmez Oldum

Yalan Sevgiler icinde Kaybolan Bu Dunyada Bir Sen gercek Oldun hayatımda

Okadar Guzel Guluyorsunki Gulduğunde bile Aşkını Anlatıyorsun Gozlerime

858,497Konular
982,558Mesajlar
30,298Kullanıcılar
Üst Alt