iltasyazilim
FD Üye
En Kapak aşk nicleri
Kapak msn aşk sözleri
kapak aşk mesajları
sen bana mı sorarsın yalnızlık nedir diye ben çayı bile iki şekerli içerim birlikte erisinler diye
Yeşil göze bakma ormanda kayıp olursun mavi göze bakma denizde boğulursun kahverengi göze bakma aşık olursun!
Sevgili dediğin koluna değil yüreğine yakışmalı Ve böylece gelip geçici bir heves yok, sonsuza dek nefesin olmalı
SeNi BeNiM kadar SeVeNLeR SaNa BeNiM değin HaSReT KaLSıNLaR(
Gökteki yıldızlara anlattım seni, peşinde sordum oda beni severmi diye, ay yanıt verdi ordan o sevmesede sevilmeye değer diye
SEN qüllere ÖzEnMe GÜLLER sana ÖZENSİN üzme TATLI canını SEN qüllerdende GÜZELSİN
Yer yüzünde her canlı kendisine benzeyen arar Taşın kalbi yoktur lakin onu bile SUYOSUNU SARAR
sana gülüm desem salar gidersin sana meleğim desem uçar gidersin acaba seni seviyorum desem ne dersin??
kimi güzelim kimde özelim der fakat sevgi ne çekicilik ne de nitelik ister SEVGİ YALNIZCA KALP İSTER !!
hoşuna gitmek seninle başladı seninle biter ne değin dirensende bu yürek SENİ ister
Aptallığın en acık kanıtı ; Aynı şeyi daima yapıp değişik netice almayı beklemektir Seni hala seviyorum aramak ancak aptalım
Yaşam ßu SévqiLim !! Çoktan séçméLi Sénin aŞkınsa ßi döNém ödévi!
Hadi Gel oyun oynayalım; sen benim gururumla oyna bende senin hayatınla
qéLéné Ték sÖzüm Ho$qéLDin qiDéné Değil sÖzüm ßo$vérDim
Dalma… Düşünme… Yas… Hayat bu! mahfeder insanı mesutken… Bak ben ağlıyormuyum? herşeyimi kaybetmişken
hayaLLeRimi bıRakumutLaR senin oLsun…döneceksin sanaRakya$anmaz biLiyoRsun!
“ßén séni séviyorum ama…Larına kar$ıLık, “…fakat ßén séni séviyorumLarım vardı
qittikcé dévrikLé$ti
SiLdim héßsini *
Kapak msn aşk sözleri
kapak aşk mesajları
sen bana mı sorarsın yalnızlık nedir diye ben çayı bile iki şekerli içerim birlikte erisinler diye
Yeşil göze bakma ormanda kayıp olursun mavi göze bakma denizde boğulursun kahverengi göze bakma aşık olursun!
Sevgili dediğin koluna değil yüreğine yakışmalı Ve böylece gelip geçici bir heves yok, sonsuza dek nefesin olmalı
SeNi BeNiM kadar SeVeNLeR SaNa BeNiM değin HaSReT KaLSıNLaR(
Gökteki yıldızlara anlattım seni, peşinde sordum oda beni severmi diye, ay yanıt verdi ordan o sevmesede sevilmeye değer diye
SEN qüllere ÖzEnMe GÜLLER sana ÖZENSİN üzme TATLI canını SEN qüllerdende GÜZELSİN
Yer yüzünde her canlı kendisine benzeyen arar Taşın kalbi yoktur lakin onu bile SUYOSUNU SARAR
sana gülüm desem salar gidersin sana meleğim desem uçar gidersin acaba seni seviyorum desem ne dersin??
kimi güzelim kimde özelim der fakat sevgi ne çekicilik ne de nitelik ister SEVGİ YALNIZCA KALP İSTER !!
hoşuna gitmek seninle başladı seninle biter ne değin dirensende bu yürek SENİ ister
Aptallığın en acık kanıtı ; Aynı şeyi daima yapıp değişik netice almayı beklemektir Seni hala seviyorum aramak ancak aptalım
Yaşam ßu SévqiLim !! Çoktan séçméLi Sénin aŞkınsa ßi döNém ödévi!
Hadi Gel oyun oynayalım; sen benim gururumla oyna bende senin hayatınla
qéLéné Ték sÖzüm Ho$qéLDin qiDéné Değil sÖzüm ßo$vérDim
Dalma… Düşünme… Yas… Hayat bu! mahfeder insanı mesutken… Bak ben ağlıyormuyum? herşeyimi kaybetmişken
hayaLLeRimi bıRakumutLaR senin oLsun…döneceksin sanaRakya$anmaz biLiyoRsun!
“ßén séni séviyorum ama…Larına kar$ıLık, “…fakat ßén séni séviyorumLarım vardı
qittikcé dévrikLé$ti
SiLdim héßsini *
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.