Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kapak aşk nickleri

Kapak aşk nickleri
0
123

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
En Kapak aşk nicleri
Kapak msn aşk sözleri
kapak aşk mesajları

sen bana mı sorarsın yalnızlık nedir diye ben çayı bile iki şekerli içerim birlikte erisinler diye

Yeşil göze bakma ormanda kayıp olursun mavi göze bakma denizde boğulursun kahverengi göze bakma aşık olursun!

Sevgili dediğin koluna değil yüreğine yakışmalı Ve böylece gelip geçici bir heves yok, sonsuza dek nefesin olmalı

SeNi BeNiM kadar SeVeNLeR SaNa BeNiM değin HaSReT KaLSıNLaR(

Gökteki yıldızlara anlattım seni, peşinde sordum oda beni severmi diye, ay yanıt verdi ordan o sevmesede sevilmeye değer diye

SEN qüllere ÖzEnMe GÜLLER sana ÖZENSİN üzme TATLI canını SEN qüllerdende GÜZELSİN

Yer yüzünde her canlı kendisine benzeyen arar Taşın kalbi yoktur lakin onu bile SUYOSUNU SARAR

sana gülüm desem salar gidersin sana meleğim desem uçar gidersin acaba seni seviyorum desem ne dersin??

kimi güzelim kimde özelim der fakat sevgi ne çekicilik ne de nitelik ister SEVGİ YALNIZCA KALP İSTER !!

hoşuna gitmek seninle başladı seninle biter ne değin dirensende bu yürek SENİ ister

Aptallığın en acık kanıtı ; Aynı şeyi daima yapıp değişik netice almayı beklemektir Seni hala seviyorum aramak ancak aptalım

Yaşam ßu SévqiLim !! Çoktan séçméLi Sénin aŞkınsa ßi döNém ödévi!

Hadi Gel oyun oynayalım; sen benim gururumla oyna bende senin hayatınla

qéLéné Ték sÖzüm Ho$qéLDin qiDéné Değil sÖzüm ßo$vérDim

Dalma… Düşünme… Yas… Hayat bu! mahfeder insanı mesutken… Bak ben ağlıyormuyum? herşeyimi kaybetmişken

hayaLLeRimi bıRakumutLaR senin oLsun…döneceksin sanaRakya$anmaz biLiyoRsun!

“ßén séni séviyorum ama…Larına kar$ıLık, “…fakat ßén séni séviyorumLarım vardı
qittikcé dévrikLé$ti
SiLdim héßsini *

858,506Konular
983,000Mesajlar
33,104Kullanıcılar
droleSon üye
Üst Alt