Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kapak Beşiktaş taraftar Sözleri

Hoş geldin! akin35 tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Kapak Beşiktaş taraftar Sözleri

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Beşiktaş Taraftar Sözleri

Erkek adam renkli ekip tutmaz

Övünmekte çok haklıyız çünkü Beşiktaşlıyız

Karanlık aydınlıktan yalan ilk elden kaçar, güneş yalnızda olsa etrafına ışık saçar, unutma doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle kartallar yalnız uçar

Bu yıl şampiyon görelim sizi, ölmeden mezara koymayın bizi, korkutmaz bizleri musalla taşı, ölümüne seviyoruz biz BEŞİKTAŞI !

Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız

Ne para ne otomobil nede manita en büyük aşkımız B J K !!!

Hayat ne kadar uzun lakin sana olan aşk o kadar ebedi çünkü biz reel beşiktaş lıyıız

Yagmurlu bir günde görmüştüm seni üstünde çubuklu formalar vardı o anda tutuldum aşık oldum ben hayatın anlamı siyah beyazdı Ölümle yaşamı ayıran çizgi siyahla beyazı ayıramazki her yolun sonunda ölüm olsada sevenleri kimse ayıramazki

Beşiktaşım hayat sensin, dünyam sensin, herşey sensin, gelecekse bütün acılar biz hazırız senden gelsin, bu sevdadan vaz geçersek, Allah belamızı versin *

858,544Konular
981,914Mesajlar
32,599Kullanıcılar
Üst Alt