kapak dedikleri bu oluyo heralde Haketmiş kendimce bayan koptum gülmektenkapakdedikleribuoluyoheralde5c562dd23bc75alt Internet üzerinden arkadas arayan bir hatun ve ona yanıt veren birisi Elizaa; Cinsiyet: bayan; Yaş: 28; Ülke:Yurtdışı Bu yasa geldim lakin hâlâ dogru durust bir beraberligim olmadıKendimi zorlamama ragmen sevgilim bazı kriterlere uymuyorsa iliskiye devam edemiyorum 1 Esmer, benden uzun ve gozleri guzel olmali 2 Yurt dışsında yaşaması ama Türkiye'de büyümüs olması gerekiyorTürkçesi, Ingilizcesi, Almancası akıcı olmali 3 Üniversite mezunu olması sart(Bundan Başka her üniversitede olmaz!) 4 Dine hiç siklet vermemeli 5 Elektrikli esyalardan, marangozluktan anlamalıHani olur da bir kitaplık alırsam kurabilmeli 6 Kitap, gazete okumalı,siir sevmeli,hoş sarkı söyleyebilmeli 7 Solcu olmalıYa da azami orta sag ama kesinlikle milliyetçi olmamalı 8 Hosgörülü olmalıAncak dingin,ezik karakterli de olmamali 9 Çok sosyal olmalı fakat bütün arkadaslarımla anlasabilsin 10 ıç çamasırları temiz olmali 11 Ütüsünü kendi yapabilmeli 12 Bulasik için istemeden yardim etmeli 13 Gitar calmali 14 Scampili makarna ve manti yapabilmeli 15 Yatakta super olmalıDegisik seylere ilgi duymali 16 Haftada en düşük bir gün spora gitmeli 17 Tuvaleti kokutmamalı Veeeeeeeeee Cevap Cinsiyet: Erkek; Yas: 32; İl: İstanbul Elizaa ve onun gibi düsünenler için ögrencilik yıllarımdan kalan hoş bir atasözü var:!!!!!!!!!!!!!!!!! Beyaz atlı prensini umma, seyise razı ol, yahut cet kalırsın