Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kapak Laflar Sevgiliye

Kapak Laflar Sevgiliye
0
158

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Sevgiliye Kapak Laflar

Hani ben kotuyum ya senin gozunde! Hic duşunuyor musun acaba sen kac kuruşluk adamsın benim gozumde?

Bu saatten sonra, ne sen bendeki sevgiyi gorecek kadar ustasın, ne de ben sana sevgili gozuyle bakacak kadar cırak

Bazı kadınların şovalye sandıkları adamların, aslında aluminyum folyo ile kaplanmış denyo olduklarını gormeleri baya zaman alıyor

Manasız soz duymaktansa, horoz sesi duymayı tercih ederim; hic olmazsa o manasını bilmese de oteceği zamanı bilir

O kadar insan sana yanar, sen gider bir oduna kul olursun

Herkes beni biraz guldurebilir Ama neremle guleceğime ben karar veririm

Benim kıymetimi bilmeyene ben anca guler gecerim

Kimsenin biLmediği inteharlarım Var Benim, Yaşamdan Kopmuşcasına Kacışlarım var insanlardan

Sizler Kutu Kutu Pense Oynarken Bizler Kutu kutu éfés iciyorduk

Guzelim sen bana bakmasanda olur bakan oluyor elbet

Yok Artık Sana Ait Bedenimde Tek Bir Anı, Sen Bende Koskoca Bir hic Oldun Kurduğun kelimeyle…

Ne 0lur artık Vurma ßeni Uzaklaş, Bundan boyLe benim icin huzundur aşk

Similar threads

2011 kapak sözler nickler etiket sözler 2011 kapak nickler 2011 kapak sözler en 2011 kapak sözler, nickler, laflar, sözleri, nickleri, söz, sözler yeni, aşk sözleri, tümü burada arkadaşlar 1549283078 1549283078...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
2019 Kapak Laflar 2019 Yılına ozle en gozde Kapak laflar İlginc dikkat cekici aradığınız kapak sozleri sayfamızda bulabilirsiniz ALT :wwwupluploadskapaksozler187kapaksozler187ALT Doğduğum Kusurdu Yaşantım Hata Ben isyan Ederim Boyle Hayata AsLa KaybettikLerim Olmadı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
169
Kısa Kapak Laflar Beğeneceğinizi umduğumuz kısa kapak sozlerden derlediğimiz en guzel Kapak sozler sizler icin sayfamızda Sevebileceğim birine benziyordun dedi Olsun dedim, sen de insana benziyordun Fazla Şekil yapma onumuzde şeklini alırım ayakkabılarımı temizlerim aslanım Bizim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
159
Kapak Aşk Mesajları Sevgililere Kapak Aşk Mesajları Sevgililere Kapak Aşk Mesajları Beni sevmeK yurek ister Su icmeye benzemez, asit icmek gibiDir, yakaR adamı, iLikLerine işLer! Ben kabuSLarLa buyuDum, hayaL etmek ne haddime ? arka sokakLarın cocuğuyuz, bize yakışmaz itLere yem...
Cevaplar
0
Görüntüleme
214
Sevgiliye Yazılacak En Guzel Kapak Sozler Sevgilinize yada ayrıldığınız kişiye gonderebileceğiniz en guzel kapak sozler Lafımla Bu Alemi titretirim şeklimle herkese onunu ilikletirim Ayrılıktan sonra, kalbini bir muddet ilişkiye kapatmak yalnızlığı değil; asilliği gosterir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
858,496Konular
981,628Mesajlar
29,714Kullanıcılar
DeagLe19Son üye
Üst Alt