Sevgiliye Kapak Laflar
Hani ben kotuyum ya senin gozunde! Hic duşunuyor musun acaba sen kac kuruşluk adamsın benim gozumde?
Bu saatten sonra, ne sen bendeki sevgiyi gorecek kadar ustasın, ne de ben sana sevgili gozuyle bakacak kadar cırak
Bazı kadınların şovalye sandıkları adamların, aslında aluminyum folyo ile kaplanmış denyo olduklarını gormeleri baya zaman alıyor
Manasız soz duymaktansa, horoz sesi duymayı tercih ederim; hic olmazsa o manasını bilmese de oteceği zamanı bilir
O kadar insan sana yanar, sen gider bir oduna kul olursun
Herkes beni biraz guldurebilir Ama neremle guleceğime ben karar veririm
Benim kıymetimi bilmeyene ben anca guler gecerim
Kimsenin biLmediği inteharlarım Var Benim, Yaşamdan Kopmuşcasına Kacışlarım var insanlardan
Sizler Kutu Kutu Pense Oynarken Bizler Kutu kutu éfés iciyorduk
Guzelim sen bana bakmasanda olur bakan oluyor elbet
Yok Artık Sana Ait Bedenimde Tek Bir Anı, Sen Bende Koskoca Bir hic Oldun Kurduğun kelimeyle…
Ne 0lur artık Vurma ßeni Uzaklaş, Bundan boyLe benim icin huzundur aşk
Hani ben kotuyum ya senin gozunde! Hic duşunuyor musun acaba sen kac kuruşluk adamsın benim gozumde?
Bu saatten sonra, ne sen bendeki sevgiyi gorecek kadar ustasın, ne de ben sana sevgili gozuyle bakacak kadar cırak
Bazı kadınların şovalye sandıkları adamların, aslında aluminyum folyo ile kaplanmış denyo olduklarını gormeleri baya zaman alıyor
Manasız soz duymaktansa, horoz sesi duymayı tercih ederim; hic olmazsa o manasını bilmese de oteceği zamanı bilir
O kadar insan sana yanar, sen gider bir oduna kul olursun
Herkes beni biraz guldurebilir Ama neremle guleceğime ben karar veririm
Benim kıymetimi bilmeyene ben anca guler gecerim
Kimsenin biLmediği inteharlarım Var Benim, Yaşamdan Kopmuşcasına Kacışlarım var insanlardan
Sizler Kutu Kutu Pense Oynarken Bizler Kutu kutu éfés iciyorduk
Guzelim sen bana bakmasanda olur bakan oluyor elbet
Yok Artık Sana Ait Bedenimde Tek Bir Anı, Sen Bende Koskoca Bir hic Oldun Kurduğun kelimeyle…
Ne 0lur artık Vurma ßeni Uzaklaş, Bundan boyLe benim icin huzundur aşk