Kapak Mesajları Kısa
En Guzel Kapak Mesajları
Ses yapma yavaş ol hız yapma relaks ol sadece biraz insan ol belki anlaşırız o zaman
Aşktan ne anlar sosyete kızı Hic sevmiş mi her gun olmeyi goze ala ala
Rabbim sana guzellik vermiş akılda vermiş ama o akılı kullanma yeteneğini hala keşfedememişsin
Seni nefretimle değil sessizliğimle kapak ederim seni sozlerimle değil hareketlerimle yalan ederim
Yazmak tarzım değil! cizerim
Sen duşunursun, ben uygularım işte farkımız bu!
Biz akıl vermez, gosteririz Konuşmaktansa susar, ses bekleriz Değer verdik mi karşılığını isteriz
Hala anlamadın 40 fırın ekmek ye sende kar etmez Hamurunda yok delikanlılık
Beni sevmek yurek ister Su icmeye benzemez, asit icmek gibidir, yakar adamı, iliklerine işler
Benim yaptıklarım senin yapmak isteyipte yapamadıklarından ibaret gulum
Fazla ruzgar yapma bana sonunda hasta olursun motoru bozarsın aslanım
Boyle gidersen hayatta hep tek olursun en sonunda insan ol belki hayatta yaşanacak yeri bulursun
Benim kelimelerimle dans etmeye kalkma ayakların dolanır sonunda
alıntı
En Guzel Kapak Mesajları
Ses yapma yavaş ol hız yapma relaks ol sadece biraz insan ol belki anlaşırız o zaman
Aşktan ne anlar sosyete kızı Hic sevmiş mi her gun olmeyi goze ala ala
Rabbim sana guzellik vermiş akılda vermiş ama o akılı kullanma yeteneğini hala keşfedememişsin
Seni nefretimle değil sessizliğimle kapak ederim seni sozlerimle değil hareketlerimle yalan ederim
Yazmak tarzım değil! cizerim
Sen duşunursun, ben uygularım işte farkımız bu!
Biz akıl vermez, gosteririz Konuşmaktansa susar, ses bekleriz Değer verdik mi karşılığını isteriz
Hala anlamadın 40 fırın ekmek ye sende kar etmez Hamurunda yok delikanlılık
Beni sevmek yurek ister Su icmeye benzemez, asit icmek gibidir, yakar adamı, iliklerine işler
Benim yaptıklarım senin yapmak isteyipte yapamadıklarından ibaret gulum
Fazla ruzgar yapma bana sonunda hasta olursun motoru bozarsın aslanım
Boyle gidersen hayatta hep tek olursun en sonunda insan ol belki hayatta yaşanacak yeri bulursun
Benim kelimelerimle dans etmeye kalkma ayakların dolanır sonunda
alıntı