Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kapak Mesajlar

Kapak Mesajlar
0
121

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Kapak Mesajları Kısa
En Guzel Kapak Mesajları

Ses yapma yavaş ol hız yapma relaks ol sadece biraz insan ol belki anlaşırız o zaman

Aşktan ne anlar sosyete kızı Hic sevmiş mi her gun olmeyi goze ala ala

Rabbim sana guzellik vermiş akılda vermiş ama o akılı kullanma yeteneğini hala keşfedememişsin

Seni nefretimle değil sessizliğimle kapak ederim seni sozlerimle değil hareketlerimle yalan ederim

Yazmak tarzım değil! cizerim

Sen duşunursun, ben uygularım işte farkımız bu!

Biz akıl vermez, gosteririz Konuşmaktansa susar, ses bekleriz Değer verdik mi karşılığını isteriz

Hala anlamadın 40 fırın ekmek ye sende kar etmez Hamurunda yok delikanlılık

Beni sevmek yurek ister Su icmeye benzemez, asit icmek gibidir, yakar adamı, iliklerine işler

Benim yaptıklarım senin yapmak isteyipte yapamadıklarından ibaret gulum

Fazla ruzgar yapma bana sonunda hasta olursun motoru bozarsın aslanım

Boyle gidersen hayatta hep tek olursun en sonunda insan ol belki hayatta yaşanacak yeri bulursun

Benim kelimelerimle dans etmeye kalkma ayakların dolanır sonunda

alıntı

Similar threads

Etkileyici Kapak Sozleri, en etkileyici kapak sozler, kapak sozler etkileyici, Beni sevmeK yurek ister Su icmeye benzemez, asit icmek gibiDir, yakaR adamı, iLikLerine işLer! Ben kabuSLarLa buyuDum, hayaL etmek ne haddime ? arka sokakLarın cocuğuyuz, bize yakışmaz itLere yem oLmak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Kapak Edici Sozler Aşk Aşk İcin Kapak Edici Sozler Kapak Edici Sozler Aşk Sozleri Aşk İcin Kapak Edici İlginc Sozler Ne ferdi ne orhan sen soyle muslum baba nereden sevdim o zalimi Kız DiyE ONem VerEnin KaşaAr DiyE Kız SeVeNinN PaRa İciNn DosT SataAnNıN KraL Olsa TahTında MafYaA...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
kısa kapak sozler Beni sevmeK yurek ister Su icmeye benzemez, asit icmek gibiDir, yakaR adamı, iLikLerine işLer! Ben kabuSLarLa buyuDum, hayaL etmek ne haddime ? arka sokakLarın cocuğuyuz, bize yakışmaz itLere yem oLmak ya aDam gibi ya aDam gibi gideRiz! aşkTan ne anLar sosyete...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
Kapak sozler burada Arkadaşa kapak olacak sozler Ben kabuSLarLa buyuDum, hayaL etmek ne haddime ? arka sokakLarın cocuğuyuz, bize yakışmaz itLere yem oLmak ya aDam gibi ya aDam gibi gideRiz! aşkTan ne anLar sosyete Kızı Hic sevmiş mi her gun oLmeyi goze aLa aLa…! itLe kopekLe...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
2019 kapak sozler Ben kabuSLarLa buyuDum, hayaL etmek ne haddime ? arka sokakLarın cocuğuyuz, bize yakışmaz itLere yem oLmak ya aDam gibi ya aDam gibi gideRiz! aşkTan ne anLar sosyete Kızı Hic sevmiş mi her gun oLmeyi goze aLa aLa! itLe kopekLe uğraşacak vaktim oLsaydı veterineR oLur...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
858,477Konular
981,293Mesajlar
29,561Kullanıcılar
cekim04Son üye
Üst Alt