kapak olacak Msn nickleri kapak olacak nickler erkeklere kapak nickler erkeklere sözler olacak msn nickleri sözler Kayßede ßiLecegim Hiç ßi$ey Yokken Kendimi Kayßettim ‘ Hêr Gêcên Gùn ßirâz Dâha Aciyør CanimHêr Geçên Gùn ßirâz Daha Kân Kâybêdiyør HâyaLLêrim… ?ê??îz Bê? ?êƒê? a£à?á? ?????l?? g?ç???? ?????ı????…¢??ı? ????g??…??ş ???? ????? ?????l??…!!! ßu qözyaşlarımla gidecekse Cennete birileri… ßen Hıçkırıklarımı Helal Ettim Bile!! Dertlerimle başBaşayım… Pişmanım Herkezi İnsan Sanıpta Saçmaladım… GiDene KaL déMek ZawaLLılaRa kaLana qit deMék TerßiyésizLeRe DönMeyene DöN çağrıda bulunmak AciZLeRe HakedéNe YoL saptamak Size YaKı$ıR ~ ?? ???ı? ???????,?? ?? ?ü? ~ ???¢? ??? ?? ????? ?????? G?????? Senn benim adımı bile anamazsın Bırak arkadaş kalmayı sen benim düşmanım bile olmazsın… ??l????????? ??? ?üz?? ??l????? ?? ????z? g????? ??l? ?????z?ı? çü??ü ????? ???ı? SeN SeN oL ßiR iNsaNa HattindeN pozitif değer VerMe, eĞeR HattindeN artı layık VerirseN o iNsaNı fazla çabuk KaybedersiN! kolay oLmıcaK SeNi hatırından çıkmak… ßelKi GeCe GündüZ aĞlıcaM… Ne oLurSa oLsuN ßirtaneM, SensiZ YaşamaYa aLışcaM… eRkekleriN “SeNi SeviyoruM DemeSi ßiR MumuN “Katiyen SönmeyeceğiM DemesiNe ßenzeR! KaderimSe ÇekeriM, ÇilemSe GüleR GeçeriM! Arkamdan konuşanların tümü arkada takılmaya devam etsin! yine de ben toparLadım yerden kaLbimin kırıkLarını Sırf ayakLarına batmasın diye SEN BENİ BÖYLECE BİR AYLA GETİRDİNKİ DOSTLARIM BİLE BANA GÜLDÜ BEN SENİ PEK BİR IŞIK HALKASI GETİRECEĞİMKİ DÜŞMANLARIN BİLE SENİN İÇİN AĞLAYACAK