Laf sokan sozler
LaF SokmA KapaK OlursuN YalvarmA KopeK OlursuN DELİKANLI OL Belkİ YanımdA YeR BulursuN
Kır kalbimi gonlun olsun! Al gonlumu senin olsun!
Ben şimdi başka kollardayım buda sana kapak olsun
Laf sokarım derinden aklın oynar yerinden
Bekleme yapmayalım ''AŞK'' ını alan ''ACI'' ya doğru ilerlesin
dunya delikanlı olsaydı YUVARLAK olmazdı
beni kaybedersen bir daha bulamssın,o ac gozlu kalbine rahat batmasın!!!!
ßu saattén s0nrA UgrA$mAm DunumLé wé DunumDékiLérLé,ßén yAr|nA ßakar|m yAn|mDakiLérLé!!!
seni hic unutmadım inanır mısın??yediğim salatada bile arar oldumbi hıyarn eksikliği bu kadar mı belli olurr!!!
Ne Yapalım bu Oyunda Burda Bitti İşte , Galip Geldım Diye Sevınme Cunku Once Ben Gittim!!
oLum abartı senin neyine,beynin sahip senin abartı genine,beni cope atmak senin ne haddine!! sen zaten coptesin bari beni ceqmee
HANİ BANA DEMİŞTİN BEN SADECE NAMUSUM VE ŞEREFİM İCİN SAVAŞIRIM DİE;EWET HAKLISIN İNSAN KENDİNDE OLMADIĞI BİR ŞEY İCİN SAVAŞIR
Bakma Bana Oyle Bakma Bir Bakışta Tanıyamazsınki Artık Karşında Eski Ben YOK
HALA ANLAMADIN40 FIRIN EKMEK YESENDE KAR ETMEZ HAMURUNDA YOK DELİKANLILIK
LaF SokmA KapaK OlursuN YalvarmA KopeK OlursuN DELİKANLI OL Belkİ YanımdA YeR BulursuN
Kır kalbimi gonlun olsun! Al gonlumu senin olsun!
Ben şimdi başka kollardayım buda sana kapak olsun
Laf sokarım derinden aklın oynar yerinden
Bekleme yapmayalım ''AŞK'' ını alan ''ACI'' ya doğru ilerlesin
dunya delikanlı olsaydı YUVARLAK olmazdı
beni kaybedersen bir daha bulamssın,o ac gozlu kalbine rahat batmasın!!!!
ßu saattén s0nrA UgrA$mAm DunumLé wé DunumDékiLérLé,ßén yAr|nA ßakar|m yAn|mDakiLérLé!!!
seni hic unutmadım inanır mısın??yediğim salatada bile arar oldumbi hıyarn eksikliği bu kadar mı belli olurr!!!
Ne Yapalım bu Oyunda Burda Bitti İşte , Galip Geldım Diye Sevınme Cunku Once Ben Gittim!!
oLum abartı senin neyine,beynin sahip senin abartı genine,beni cope atmak senin ne haddine!! sen zaten coptesin bari beni ceqmee
HANİ BANA DEMİŞTİN BEN SADECE NAMUSUM VE ŞEREFİM İCİN SAVAŞIRIM DİE;EWET HAKLISIN İNSAN KENDİNDE OLMADIĞI BİR ŞEY İCİN SAVAŞIR
Bakma Bana Oyle Bakma Bir Bakışta Tanıyamazsınki Artık Karşında Eski Ben YOK
HALA ANLAMADIN40 FIRIN EKMEK YESENDE KAR ETMEZ HAMURUNDA YOK DELİKANLILIK