Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kapak Sozler

Kapak Sozler
0
94

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Kapak Sozler
2019 Kapak Sozler
Kapak Sozler Msn Nickleri 2019

En guzel kapak sozler Kapak Nickler 2019 Kapak Sozler

Arkanı donmeyi başarabildiğin ruzgarlara; Yuzunu donduğunde nefessiz kalacaksın!!

Kimse bize masal anlatmasın Cocukkende dinlemezdik! Seviliyorsak gurur duyarız Sevilmiyorsak saygı duyarız

Haketmeyen sevgilinin uğruna, Goze aldığın Kahır ve cektiğin Sabır; sonunda ellerinden, varolan sevginide alır Gencliğinide!

Hani cok su verince olurmuş ya cicekler, Birisinide cok sevince bırakıp gidiyormuş meğer

Donup bi an gecmişi anımsadığında canın cok acır Ama nafile Gecmiş olsun lafı binlerce kez kulaklarında yankılanır

Suskunluğuma bakıpta seni unuttum sanma,şu dunyada ozlediğim biri varsa oda sensinYanımda olmasan bile yureğimde hep benimlesinUnutulmayacak kadar değerlisin

Sevgiye SınırDostLuğa Fiat bicmedik Sevdayı Cepte DeğiL Aşkı Yurekte arıyorum

Anlamı Yok Doğan Hergune Lanet Bu cocuk Sensiz Yapamadı AFFET

Sen Benim Hem var oluş ; Hemde Yok Oluş Sebebimsin

Kimse ßir $eyler İma £tmesin, Kininiz Varsa Suratıma Kusun, Kusamıosanız Susun!!

Ozur dilemek de basittir, kalp kırmak da Ancak ikisi arasındaki enerji cok farklıdır; birisi fetheder, birisi zulmeder

Eski sevgiliyle barışınca,Kaldığınız yerden değil,Kandığınız yerden devam edersiniz ancak

Erkek senin gibi manitam olsun 10 milyar borcum olsun bee Kız : napayım ben seni o kadar borcla gerizekalı

Laftan anlamayan insanların ustune basıp Bak Ustune basa basa soyluyorum diyesim var

Beni bos bir kutu farzet,icimi ise sevginle donat

Herzaman seninleyim dediğin gun bile yanımda yoktun

bırakıp giden bir gun donmek ister !! bırak donsun ne kaybettiğini gorsun

Bir Kere Gittin Ya Artık Bin Kere Donsende Boş Sen Bende Bittin Artık Omrunce Sevsende Boş

Vazgeciyorum Sıkıldım ben artık bu oyunlardan, bu sevgi nedir bilmez insanlardan

858,468Konular
981,187Mesajlar
29,540Kullanıcılar
kaansaddaSon üye
Üst Alt