Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kapandı Açılmadı... Neden?

Kapandı Açılmadı... Neden?
0
122

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
bilgisayarı kapattım tekrar açmaya çalıştım ama hiç bir işlem yapmadı ve bios ekranı felan da gelmedi dvd de ışık yok, harddisk ten ses gelmiyor ve ayrıca biostan da uyarı ve benzeri ses gelmiyor sadece kasa ve işlenci fanı çalışıyor
En son kaspersky antivirüs 6 yı kurdum restart istedi restart attım atmaz olazydım
Anakartım ASUS K8N İşlemci AMD ATHLON 2800 64 bit 512 RAM ekrankartım da FX 5200 MAXTOR 80 GB İDE harddisk ayrıca sistem parçalarımı başka bir pc de tektek denedim PArçalarda bir sorun yok ( Ekran kartı + Ram vb)
not: anakartın pilinide denedim o da çalışıyor
böyle bişey başına gelen varsa yardım etsin lütfen ya da bilen
şimdiden teşekkürler

Similar threads

Arkadaşlar Elimde bir pc var AMD Athlon 64 pcde bir sorun yoktu birden kendi kendine kapandı ve dahada açılmadı power düğmesine basıyorum hiç bir hareket yok power supply'ın fanı dahi çalışmıyor fakat o powerı başka pc'ye takıyorum powerda çalışıyor pc'yide açıyorbaşka bir bilgisayarın powerını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
Arkadaşlar fazla başlık açmamak için iki sorumu da bu başlıkta sormak istedim 1 Yaklaşık 10 gün önce sapphire marka anakartıma bios update yaptım update sonunda pc yi restart yaptığımda pc hiç açılmadı Sadece açılışta uzun biiip sesi geliyor ve saniyede bir restart atıyor ekrana hiç bir uyarı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
Konu açmadan önce, lütfen arama butonunu kullanın vede CTRL+F kullanarak sorunuznuza ait konuya ulaşabilrsiniz Fan sorunu Intel Pentium D cpu ısınma işlemcim(cpu kullanımı) %100 gösteriyor neden Yardim BLUETOOTH Lenova notebook ile lcd e görüntü aktaramıyorum arkadaşlar lütfen herkes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
Konu açmadan önce, lütfen arama butonunu kullanın vede CTRL+F kullanarak sorunuznuza ait konuya ulaşabilrsiniz Fan sorunu Intel Pentium D cpu ısınma işlemcim(cpu kullanımı) %100 gösteriyor neden Yardim BLUETOOTH Lenova notebook ile lcd e görüntü aktaramıyorum arkadaşlar lütfen herkes...
Cevaplar
0
Görüntüleme
163
Cevaplar
0
Görüntüleme
151
858,523Konular
981,278Mesajlar
31,133Kullanıcılar
iiiSon üye
Üst Alt