Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kapandım ama ailem...

Kapandım ama ailem...
0
202

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhabalar arkadaşlar Ben 12 Sınıf öğrencisiyim Ailem dinle pek alakalı değildir Ben de bir süre öncesine kadar islama karşıydım 1 yıldır müslümanım ve 7 aydır kapalıyım Sülaledeki tek kapalı benim Şu 7 ayda yaşadıklarım en trajik romanları aratmayacak cinsten Ailem bana o kadar karşı ki kapandığım için Ailecek bir yere gittiğimizde benden utanırlar, yanımda bile yürümekten çekiniyorlar, sürekli açıl bize yakışmıyorsun diyorlar Ne zaman kuran okuyacak olsan gizlice okuyorum, namaz kıldığımda sanki ilk kez kılıyormuşum gibi bir tepkiyle karşılaşıyorum Ve sürekli kapalılığım için beni rencide ediyorlar Kapandığımda çok güzel kapandım, ferace, pardesü giyiyordum başörtü şeklim yakamı örtüyordu olması gerektiği gibiydi Sonra ailem için 'daha modern' olan renkli pantolon şallar giymeye başladım Öncesinde islama karşı olduğum için ev dışındaki arkadaşlarım ,tanıdığım tanımadığım herkes beni dışladı Bakışlar hep üzerimdeydi Ama önemli olan Allah'ın benden razı olması, bu can onun, baksalar ne bakmasalar ne olur dedim dualara sığındım Bunun üzerine ailemin benden utanması sürekli açılmam için zorlamaları beni yıprattı Neden karşısınız dediğimde sen karşı olan insanları görmemişsin diyorlar, açıklamalarımla kendi başıma kalıyorum bu yüzden artık onlara da bir şey diyemiyorum, çok yoruldum artık Bir tavsiyesi bir önerisi olan var mı lütfen? Nefsime uyup kolaya kaçarak açılmak en kolayı ve ben bunu istemiyorum, ne yapmam lazım, tavsiyelerinize ihtiyacım var

858,475Konular
981,260Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt