Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kapıdaki Not

Kapıdaki Not
0
155

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
imageskapidakinot5ad77530c2bf1

BuYuK BiR eViN KaPıSıNDa Şu YaZıLaR YaZıYoRDu
Bugun bir iş toplantın var gecikeceğim ( Babanız )
Konken partisindeyim, gec geleceğim ( Anneniz )
Arkadaşımda kalacağım ( Kızınız )
Sinemaya gideceğim, gec gelebilirim, hatta gelmeyebilirim ( Oğlunuz )

İşimi kolaylaştırdığınız icin teşekkur ederim ( HIRSIZ )imageskapidakinot5ad77531d11cegifimageskapidakinot5ad77532e3782gifimageskapidakinot5ad77533f2981gif

Similar threads

BüYüK BiR eViN KaPıSıNDa Şu YaZıLaR YaZıYoRDu Bugün bir iş toplantın var gecikeceğim ( Babanız ) Konken partisindeyim, geç geleceğim ( Anneniz ) Arkadaşımda kalacağım ( Kızınız ) Sinemaya gideceğim, geç gelebilirim, hatta gelmeyebilirim ( Oğlunuz ) İşimi kolaylaştırdığınız için teşekkürler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
evin kapısındaki yazı! Büyük bir evin kapısında şu notlar yazıyordu: Bugün bir iş toplantım var gecikeceğim Babanız Konken partisindeyim, geç geleceğim Anneniz Arkadaşımda kalacağım Kızınız Sinemaya gideceğim, geç gelebilirim, hatta gelmeyebilirim Oğlunuz İşimi kolaylaştırdığınız için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
villanın kapısındaki yazı Büyük bir evin kapısında şu notlar yazıyordu: Bugün bir iş toplantım var gecikeceğim Babanız Konken partisindeyim, geç geleceğim Anneniz Arkadaşımda kalacağım Kızınız Sinemaya gideceğim, geç gelebilirim, hatta gelmeyebilirim Oğlunuz İşimi kolaylaştırdığınız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Büyük bir villanın kapısında yazan anekdot Büyük bir villanın kapısında şu notlar yazıyordu: Bugün bir meslek toplantım var gecikeceğim ßaßanız Konken partisindeyim, geç geleceğim Anneniz Arkadaşımda kalacağım Kızınız Sinemaya gideceğim, geç gelebilirim, hatta gelmeyebilirim Oğlunuz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
47
villanın kapısında bırakılan notlar Bugün bir meslek toplantım var gecikeceğim Babanız ​ Konken partisindeyim, geç geleceğim Anneniz ​ Arkadaşımda kalacağım Kızınız ​ Sinemaya gideceğim, geç gelebilirim, hatta gelmeyebilirim Oğlunuz ​ İşimi kolaylaştırdığınız için teşekkür ederim ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
45
858,499Konular
982,591Mesajlar
30,358Kullanıcılar
jackgragassSon üye
Üst Alt