Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kapıldım Gidiyorum Şarkı Sozu

Kapıldım Gidiyorum Şarkı Sozu
0
127

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Kapıldım Gidiyorum Şarkısının Sozleri

Şevval Sam tarafından soylenen pek cok kişinin sevdiği Kapıldım gidiyorum şarkısı

Kapıldım gidiyorum bahtımın ruzgarına
Ey ufuklar diyorum, yolculuk var yarına

Ayrılık gorunmuşken yar tutmuyor elimden
Misafirim bugun ben, gurbet akşamlarına

Similar threads

Leman Sam Nereye Kadar şarkısı sozu Leman Sam Nereye Kadar şarkı sozleri Leman Sam Nereye Kadar şarkısının sozu ne kadar nereye kadar surecek hayat oyunu ne kadar daha ne kadar iceceğiz acı suyunu ne kadar nereye kadar gozlerim yola bakacak ne kadar daha ne kadar hasret icimi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Zara Adaletin Bu mu Dunya şarkı sozleri Zara Adaletin Bu mu Dunya şarkısı sozu Guvenemem servetine malına Umudum yok bugun ile yarına Toprak beni de basacak bağrına Adaletin bu mu dunya? Ne mal verdin ne yar dunya Kotuleri silsen dunya İyileri olduren dunya Ne insanlar gelip...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Murat EVgin Bugun Evlenmişsin sozleri Murat EVgin Bugun Evlenmişsin şarkısı sozu Murat EVgin Bugun Evlenmişsin Bugun Evlenmişsin Ellerimden Kayıp Gitmişsin Sen Tek Arzumdun Hic Gercekleştiremediğim Yıllar Geciyor Yok Senden Haber Gonul Bir Enkaz Gonul Derbeder Aşktan Kalan Oksuz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
858,478Konular
981,296Mesajlar
29,563Kullanıcılar
Malin.Son üye
Üst Alt