Kaprisli nickler kaprisli nickler kaprisli sözler kaprisle ilgili sözler kapris sözleri kapris ile ilgili msn iletimde uyarı sürüklemek istiyorum laflarımı bazılarına gönderme yapmak istiyorum diyorsan bu nickler tam sana tarafından MutluluK ßiR ÇimendiR ßastığıN YerDe ßiteR, YalnızlıK GittiğiN YoldaN kazanç Sana İhtiyacım Var GeL!!!Diyebilmekmiş Zinde Elde Etmek Sana GitDedigimde Anladım Seviyorsan Seviyorsundur AMA' sı oLmaz Bu işin bir de Bir Cümlede FAKAT Varsa Bir Önceki Yargının Hiç Bir Hükmü Yoktur Bundan Böyle ' Gözümü ßoyamaya CaLı$ma OLum ßénim Dünyam Zati Rénqarénk! Tanяı DéiLim Ama Tapannaя Faя CahiL DéiLim Lakin Séwméi ßiLméi$Léяim Faя YanLı$ DéiLim Lakin SapkınLıkLaяım Faя ßazén ßo$ Konu$uяum Fakat GücLü CümLéLéяim Faя $aяkı DéiLim Lakin EzqiLéяim Faя Pi$man DéiLim Lakin HatıяLamaı UnuddukLarım Faя MéqaLomAn DéiLim Fakat ßüyüLéici 1 ßén Faя Usta Hic DéiLim Ama MuhTé$ém edinmekKanıMda Faя! x) nerden ßiLirdim '' eL '' oLup kaLßimden GideCeğini KoYuN KOpYaSı Seni Mahlukat KılıkLı ŞEe MAğRa Adamı DeFol HayatımDaNn GéL İsyanım oL GéL Günahım oL ! Né GeLiRse GeLsin ßaşıma ! Sonuma Seßep yeteRki sén oL CêkêmêyênLêrê AcârIm YoLumu oLumm nenn sen benyy tRenemi benseDdinn nabtınn x? FârkédiLén şéyLér için choq qéç oLmuştur ßéLki déé ! Kalpler gücenmek içinse, odunlar mı sevilmek için? Fakat ne fazla ağladım, bir damla bile yaş dökmeden aDamı fiLozof edersinis hea! Üstüme gelme hayat! Daha neyimi alacaksın?? Kim olursanız olun, eninde sonunda el kadar mermerin üzerinde iki satır yazısınız BeqLeMeqTe menfaat YoqKi BeqLeNen Hiç GeLmiYorKie… SizøfreniqK RuHum inTihara meyiLLiõLmek isTiyør øLemiyøRum Snn mutluluqun yürek kırmaq üstünéé!! kaLbimn mührünü aÇan tek anahtar , né oLur snDé terk étmé ßéni Ne ßekaR ne iLişqiDee ßu aRaLaR Sadece gaRiq ßiR çeLişkiDe xPP qözLerime uyku qiRmez oLdu özLedim seni tek keLimem buu*nokta!: LauBaLi xD ßöyLédé güzéL qLüşüN yTéR 3 ŞIMDI séndé mahrum hiiç farkTméS ßéN yné aynı béN acıNn şékLi ayrı hiç farkétmés béN yné kaybedeéN xs İNaN sndéN ßaşka kmsé yok içmdééééé ßéNi sevmesseN yaqmrLarı sev yaqmrLar yaqsıN yüzümé Şéßo ßidé sN bırak bni unT qitTiiN yrdé çoq ßüyüdm sayéNdé ßeni sende unuT herkesin yabtıqı qibi herkesin yabtıqı qibi sende sewmei unut herşei oLduqu qibi AşK BaSİtTİr OlUrSa NASİpTR OlMaSsA hassddiR xD Şiddet birdaha dhada qüvénmék bna düşéN kabLLéNmék zorda oLsa dnüp gtMéK pamuk prensesin üvey annesi uyuyan güzele elmayı verse, rapunzelin eline iğne batsa ve pamuk prenses kuleye kapatılsa nolurdu * evrimdışı