Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kaptan Alev Yanar'dan işadamına şantaj: Psikolojim bozuldu

Kaptan Alev Yanar'dan işadamına şantaj: Psikolojim bozuldu

teknolojiuzmani

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
99
Kaptan%2DAlev%2DYanar%2Ddan%2Disadamina%2Dsantaj%2D%C2%A0Psikolojim%2Dbozuldu%2D222946%2D20190719092608%2Ejpg

İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi’ne başvuran Akpınar, dilekçesinde şöyle dedi:

“KKTC’de yaşamaktan sıkılan Aybike, İstanbul’a taşınınca boş olan konutumda konakladı. 2015’ten beri beni ekonomik olarak sömürdü. Daima para istedi. Para alamayınca kredi kartlarımı müsaadesiz kullandı.

Dahada da ileri giderek oturması için müsaade ettiğim meskeni kendisine verip araba almamı istedi. Evliliğimin olumsuz etkileneceği ve prestij kaybına uğrayacağım kaygısıyla çoğunluk payına sahip olduğum şirketi 2017’de Yanar’a devrettim.” 

Psikolojim bozuldu

Türkiye’nin en genç bayan kaptanı olarak bilinen Yanar hakkında ‘tehdit’, ‘şantaj’, ‘yağma’ ve ‘hakaret’ hatalarından 7 başka soruşturma açıldığını belirten Akpınar, dilekçesinde “Mahkemeden 5 sefer korunma kararı aldırdım. Bunlar da Aybike’yi durdurmaya yetmedi. Tüm bu süreç beni son derece yıpratmış ve psikolojimi bozmuştur” dedi.

Akpınar, tüm bu nedenlerle 500 bin lira maddi, 500 bin lira da manevi tazminat talep etti.

Neslihan Keskin/ Akşam

858,496Konular
981,879Mesajlar
29,918Kullanıcılar
gorkemnocSon üye
Üst Alt