Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kapuska Tarifi: Kış Mevsiminin En Lezzetli Sebzesi Lahanadan Nefis Bir Yemek: Kapuska! Kapuska Nasıl Yapılır?

Kapuska Tarifi: Kış Mevsiminin En Lezzetli Sebzesi Lahanadan Nefis Bir Yemek: Kapuska! Kapuska Nasıl Yapılır?
0
125

makaleci

FD Üye
Katılım
Ocak 14, 2020
Mesajlar
87,772
Etkileşim
8
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
68
s-c216c0acc7a4253f3b44039e600f351f402259cd.jpg


Lahanalı tanımlardan en sevileni olan kapuska tıpkı hengamda vitamin deposu! İşte nefis kapuska tanımı...


Kapuska Tanımı



s-5ce04a0715ef22911c0979a04392cded09309797.jpg
Gereçler;

  • 1 kg lahana

  • 350 gram kıyma

  • 1 adet kuru soğan

  • 1 yemek kaşığı domates salçası

  • 3 yemek kaşığı likit yağ

  • 2 su bardağı sıcak su

  • Tuz

  • Karabiber

  • Al toz biber
Kapuskanın Hazırlanışı


s-395c5e11115d1d65012755e651d9a254417041f6.jpg
Lahanayı yıkadıktan sonra doğrayın. Soğanı yemeklik doğrayın. Tencereye yağı ve soğanı alıp kavurun. Üzerine kıymayı ekleyin. Kıyma suyunu salıp çekene kadar kavurun. Salçayı ek edin. Akabinde lahanayı ve sıcak suyu ek edip kapağını kapatın. Lahanalar yumuşadığında tuz ve baharatları, daha sonra da kalan 1 bardak sıcak suyu ek edin. Lahana suyunu çekene kadar pişirin.
 
858,496Konular
981,671Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt