iltasyazilim
FD Üye
Kapuska Tarifi İçin Malzemeler
*1 adet küçük beyaz lahana
*2 adet kuru soğan
*Yarım tavuk göğsü
*2 yemek kaşığı domates salçası
*1 adet tavuk bulyon
*Sıvıyağ
*Su
*1 yemek kaşığı pul biber
*Tuz
Kapuska Tarifi Yapılışı Lahanayı küçük küçük doğrayıp iyice yıkıyoruz Düdüklü tenceremize soğanları doğrayıp sıvı yağ ve kuş başı doğradığımız etimizi koyup birazcıkta su koyup suyu bitene kadar pişirip pul biber ve salçayı ekleyip kavuruyoruz ve lahanayı, tuzunu, bulyon ve üzerine çıkana kadar suyu ilave edip düdüklü tencerenin kapağını kapatıp bir saat pişiriyoruz Daha sonra kapağını açıp hızlı ateşte suyu özleşene kadar pişiriyoruz
Afiyet olsun
*1 adet küçük beyaz lahana
*2 adet kuru soğan
*Yarım tavuk göğsü
*2 yemek kaşığı domates salçası
*1 adet tavuk bulyon
*Sıvıyağ
*Su
*1 yemek kaşığı pul biber
*Tuz
Kapuska Tarifi Yapılışı Lahanayı küçük küçük doğrayıp iyice yıkıyoruz Düdüklü tenceremize soğanları doğrayıp sıvı yağ ve kuş başı doğradığımız etimizi koyup birazcıkta su koyup suyu bitene kadar pişirip pul biber ve salçayı ekleyip kavuruyoruz ve lahanayı, tuzunu, bulyon ve üzerine çıkana kadar suyu ilave edip düdüklü tencerenin kapağını kapatıp bir saat pişiriyoruz Daha sonra kapağını açıp hızlı ateşte suyu özleşene kadar pişiriyoruz
Afiyet olsun