Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kapya Biberli Kahvaltılık Sos

Kapya Biberli Kahvaltılık Sos

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Kapya Biberli Kahvaltılık Sos Tarifi İçin Malzemeler

*5 kg kapya biber
*5 kg domates
*İsteğe göre acı biber
*1 baş sarımsak
*Tuz
*Ceviz

Kapya Biberli Kahvaltılık Sos Tarifi Yapılışı Biberlerin çekirdeklerini ve saplarını ayıklayıp iri iri doğruyoruz (İsteğe göre acı biberde kullanın) Düdüklü tencerede 15’dk pişirip, kevgirle fazla suyunu süzdükten sonra brendırda eziyoruz Domatesleri de aynı şekilde pişirip ezdikten sonra büyük bir tencerede domates ve biberi birleştirip, içerisine ezdiğimiz sarımsakları ve tuzu ekleyip suyu iyice çekene kadar kaynatıyoruz Sıcak sıcak kavanozlara doldurup kapağını kapatarak, ters çevirip 1 gün böyle bekletiyoruz Yeneceği zaman ben ince ezilmiş cevizle servis ediyorum Şimdiden afiyet olsun

Similar threads

Kahvaltılık Kapya Biberli Sos Tarifi İçin Malzemeler *3 kilo kapya biber *1 su bardağı sirke *1 su bardağı sıvı yağ *1 tatlı kaşığı tuz *1 baş sarımsak *Yarım demet maydanoz Kahvaltılık Kapya Biberli Sos Tarifi Yapılışı Öncelikle biberlerimizi yıkayıp çekirdeklerini temizleyip...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Kahvaltılık Domatesli Biberli Sos Tarifi İçin Malzemeler *3 kg kapya biber *2 kg domates *1012 diş sarımsak *1 yemek kaşığı tuz *1 kesme şeker *1 çay bardağı sıvı yağ *2 yemek kaşığı tamek domates salçası *Acı severseniz biraz cin biberi Kahvaltılık Domatesli Biberli Sos Tarifi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Kahvaltılık Kapya Biberli Domates Tarifi İçin Malzemeler *3 kg kapya biber *3 kg domates *3 yemek kaşığı kaya tuzu *1 kase ceviz içi *1,5 su bardağı kurutulmuş ekmek içi *1 2 su bardağı zeytinyağı *1 tatlı kaşığı kekik *½ çay kaşığı karabiber *Birkaç acı biber veya acı pul biber...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Kahvaltılık Kapya Biber Sosu Tarifi İçin Malzemeler *Kırmızı kapya biber (istediğiniz kadar, ben 3 kg dan yaptım 1 5 kg sos çıktı) *Tuz Kahvaltılık Kapya Biber Sosu Tarifi Yapılışı Öncelikle biberlerimizin saplarını ayıklayarak çekirdek yuvalarını çıkarıyoruz Bol suda güzelce yıkıyoruz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Köz Patlıcan Ve Kapya Biberli Kahvaltılık Ezme Tarifi İçin Malzemeler *6 kilo domates *3 kilo kapya biberi *3 kilo patlıcan *250 gram sarımsak *1 su bardağı zeytin yağı *3 tatlı kaşığı kaya tuzu içine koymak için konserve şişesi *Yarım kilo acı biber Köz Patlıcan Ve Kapya Biberli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
858,496Konular
981,705Mesajlar
29,777Kullanıcılar
veybekSon üye
Üst Alt