Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kar Tatili olan iller 16 Ocak

Kar Tatili olan iller 16 Ocak
0
69

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Hangi illerde okullar tatil 16 Ocak 2019

KONYA

Konya'da yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi

Konya şehir merkezinde etkin olan yoğun kar yağışı sebebiyle ilk ve orta dereceli okullar 1 gün süreyle tatil edildi Devlete Ait kurumlarda çalışan engelli ve gebe personelin de bugün yönetimle ilgili izinli sayılacağı bildirildi

SİVAS

Sivas'ta etkin olan kar yağışı nedeniyle şehir halkı genelinde eğitime 2 gün ara verildi

Sivas Valisi Ali Kolat, yoğun kar yağışının etkisini sürdürdüğünü belirterek, böylece kent genelinde 2 gün süreyle eğitime ara verildiğini bildirdi

Vali Kolat, kapanan yolların ulaşıma açılması için de ekiplerin çalışmalarının aralıksız devam ettiğini belirtti

UŞAK

Uşak'ta yoğun kar yağışı nedeniyle merkez ilçe, Banaz, Sivaslı ve Karahallı'da taşımalı eğitim yapan birincil ve ortaöğretim okullar bir gün tatil edildi

Uşak'ta dün gece geç saatlerde başlayan yoğun kar yağışı devam ediyor İl Hıfzısıhha Kurulu yoğun kar yağışı sebebiyle Merkez ilçe ile Banaz, Sivaslı ve Karahallı'da taşımalı sistemle eğitim yapan birincil ve orta dereceli okulların yarın tatil edildiğini duyurdu Komite kadar alınan karar Valilik Basın ve Millet İlişkiler Müdürlüğü'nce akşam saatlerinde yapılan yorumlama ile duyuruldu Ulubey ve Eşme'de okulların tatil edilip edilmeyeceği kararının ise kaymakamlar tarafından hava durumuna göre sabah erken saatlerde verileceği öğrenildi

ZONGULDAK

Zonguldak'ta etkili olan kar yağışı sebebiyle büyük kasaba merkezinde eğitime 1 gün ara verildi

İl Ulusal Eğitim Müdürü Harun Girgin, yoğun kar yağışının ulaşımı negatif etkilemesinden nedeniyle il merkezi, emrindeki belde ve köylerde okul öncesi eğitim kurumları, ilköğretim okulları ve orta öğretim kurumlarında eğitime bugün ara verilmesine karar verildiğini bildirdi

AKSARAY

Aksaray'da yoğun kar yağışı nedeniyle merkez, merkeze bağlı köy ve beldelerde eğitime bir gün ara verildi

Kar yağışının devam ettiği kentte kar kalınlığının 25 santimetreyi geçtiği bildirildi Yoğun kar yağışı sebebiyle merkez, merkeze yan köy ve beldelerde eğitime bir gün ara verildiği belirtildi

TOKAT

Tokat'ta, kar yağışı dolayısıyla büyük kasaba genelinde eğitime iki gün ara verildi

Tokat Valisi Şerif Yılmaz, kentte dün akşamdan bu yana kar yağışının etkili olduğunu belirterek, ''Meteoroloji Bölge Müdürlüğü kar yağışının gün boyu devam edeceğini bildirdi Biz de bugün ve yarın birincil ve ortaöğretim okullarını tatil ettik Halk görevlisi engelli vatandaşlarımız da 2 gün yönetimle ilgili izinli olacaklar'' diye konuştu

bu vesileyle kar yağışı kentte ulaşımı da aksatıyor Kar yağışı ve tipinin etkin olduğu TokatSivas karayolunda büyük araçların geçişine müsade verilmiyor

NEVŞEHİR

Kar yağışı Nevşehir'de etkisini adamakıllı hissettirmeye başladı Bazı ilçelerde yoğun kar yağışı sebebiyle okullar tatil edildi

Akşam saatlerinden itibaren etkisini belirten kar yağışı sebebiyle bazı köy yollarında yol açma çalışmaları devam ederken, Gülşehir ve Hacıbektaş ilçelerinde okullarda eğitim ve öğretime bir gün ara verildiği bildirildi

ERZURUM

Erzurum'da etkisini artıran kar ve tipi nedeniyle Karayazı ilçesinde ilköğretim okulları 1 gün süreyle tatil edilirken, ErzurumBingöl ve ErzurumSancı karayolu ulaşıma kapandı

Kar ve şiddetli tipi sebebiyle Erzurum'da hayat hemen hemen durma noktasına geldi Tipinin etkili olduğu ErzurumBingöl Karayolu Çat Kirişli mevkisinden itibaren ulaşıma kapandı ErzurumSancı karayolu da HorasanEleşkirt arasında tipinin oluşturduğu sürgün sebebiyle ulaşıma kapandı

Karayazı ilçesinde de eğitimöğretime 1 gün süreyle ara verildiği bildirildi

Kar ve tipi nedeniyle Erzurum'da 200'e yakın köy yolu her yerde ulaşıma kapanırken, İl Özel İdaresi ekipleri tipinin dinmesinin ardından yol açma çalışmalarına koyulacakları belirtildi

ORDU

Ordu'da dün akşam saatlerinden itibaren etkisini gösteren soğuk ve yağışlı hava sebebiyle okullar 1 gün tatil edildi

Ordu Valisi Orhan Düzgün tarafından yapılan yazılı açıklamada, Mesudiye, Akkuş, Aybastı, Çamaş, Çatalpınar, Çambaşı, Kumru, Gölköy, Gürgentepe, Kabadüz, Ulubey, Korgan ve Kumru merkez ve köylerindeki kar yağışı nedeniyle eğitime 16 Ocak 2019 Pazartesi günü 1 gün ara verildiği bildirildi Ordu merkeze yan Gerce, Cumhuriyet, Kuylu, Gökömer, Yağızlı, Topluca köylerinde de okullar bir gün tatil edildi

MUŞ

Muş'un Varto ilçesinde kar yağışı nedeniyle 100 köy ve 50 mezra yolu ulaşıma kapanırken, ilk ve orta dereceli okullarda eğitim ve öğretime 2 gün ara verildi

SİVAS

Sivas'ta yaşanan kar yağışı ve negatif hava şartları sebebiyle eğitime 2 gün ara verilirken, 963 köye ulaşım sağlanamıyor

ÇORUM

Çorum'da yoğun kar yağışı sebebiyle merkeze yan bazı okulların iki gün tatil edildiği bildirildi

Çorum Valiliği'nden yapılan açıklamaya tarafından il merkezindeki okullar hariç merkez ve tabi okullarda taşımalı eğitim öğrencileri, Yatılı İlköğretim Bölge Okulları (YİBO) ve birleştirilmiş köy okullarının İl Hıfzısıha Kurulu kararı ile bugün ve yarın tatil edildiği bildirildi *