Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kar$ılıksız ''A$k''

Kar$ılıksız ''A$k''
0
183

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
ßir a$K AMA ßu Kadar oLuR aRKaDa$LaRo KıZI ßeNDeN DaHa Fazla SeVeNi ßuLaMaZ ßuNu ßiLiYoR Fakat Niçin ''eVeT'' YeRiNe HaYıR DiYoR2 Sene oLduHaLeN Birincil GöRDüqüM GüN Gißi a$ıqıM oNaoNu GöRDüqüMDe eLiM aYaGiMa DoLA$iYoRKaLßiM YeRiNDeN CıKaCaK Gißi oLuYoRSize Yemin eDeriM $uaN ßiLe eLLeRiM TiTRiYoRi$iN KoRKuNC YaNißiR Kere ßiLe KeNDiM GiDiP Öneri eDeMeDiMßiR aRKaDa$iM aRaCiLiqiYLa ßiR Kez ßeNiM aqZiMDaN KoNu$uLDu o kadar$iMDi Ne YaPMaLiYiM ßiLMiyoRuMßaNa Düşünce VeRiNaMa SaKıN ''GiT KoNu$'' DeMeYiN ßu ßeNiM iCiN CoK ŞIDDET

Similar threads

Arkada$lar 2 Senedir ßir Kızı Seviyorum(Platonik)Sevdiği Var Ve ßen ßunu ßile ßile a$ık oLdumKızın Cıkmadıgı Erkek Kalmamı$ okulda Ama Kalbime ßir TürLü Söz GeciremiyorumDün Ak$am Dü$ündüm Ve Unutmaya Karar Verdimi$in Kötü Yanı ßir Kez Deha Konu$amadimßenim Gißi oLanlara SesleniyorumOTURUN...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
en güzel karizma sözler adana sözleri adanalı sözleri karizma sözler adanalı sözler karıma hoş Sevmeye €ngel değil mesafeLer Geçici ßu ayrıLık ßir rüya farzet Sonunda başarı bizim oLacak Saßr€T Ayık oL panik yapma dar oL ßaq daLgana 3 JURNAL dünya ne sana kaLır ne ßana !!! dönüşü yoq...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
Nick işTeee ) Béni SévmiYorsun DiYé SanmaKi KaLbim Yétimdir oLuRumDé Yalvarmam Askım ASéLéTimDir Bir gün seni hatırlamamak zorunda kalırsam aşkımın küçüklüğüne değil, çaresizliğimin büyüklüğüne inan MutluluK ßiR ÇimendiR ßastığıN YerDe ßiteR, YalnızlıK GittiğiN YoldaN kazanç KaderimSe...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
Hiper ve süpper msn sözleri model demeyi çok isterdim bağzıları eski arkadaşlarım bu msn sözlerinin Sizler içir araklayarak bir araya getirdik Umarız hoşunuza gider Haa unutmadan komik ve eğlenceli, msn adreslerinizin iletilerinizin anında üzerinde ( adreste...
Cevaplar
0
Görüntüleme
598
Şarkı nickleri Şarkı sözü msn iletileri şarkı sözlerinden süper nickler GeLme! bunCa yıLın arkasında Dönme! Her Tarafta ßasLayamaMm… ßu SehiRde Sana Asık ßiRi yasıyOr Sana qöZü gibi ßakaRken KayßeTTiqin Askına Yann SeveRek Hatırlamamak oLuR iş mi ? ßiLeRek UcuRama Önden aTLanıR mı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
858,496Konular
981,686Mesajlar
29,765Kullanıcılar
Üst Alt