Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

kara bİr defter!!!!

kara bİr defter!!!!
0
112

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
imageskarabirdefter5b0b47a753cd8

kara bir defter var elime, rengini acmaya calışıyorum
onayladığım birşey yok senden gelen,caresizlikten, kabul ediyorum

anlamaya gayret etmeksizin anlamsız deyip gecişler,dinlemeye gayret etmeksizin kulaklarını tıkayışlar,
bakmaya gayret etmeksizin gormeyişler,sorular sorular cevap vermeyişlersusuşlar

sağır mısın?
kor musun?
lal misin?

onayladığım birşey yok senden gelen,sensizlikten kabul ediyorum

sevmeye gayret etmeksizin, nefrete burunuş,paylaşmaya gayret etmeksizin, hucrelere yoneliş,
sarılmaya gayret etmeksizin, yalnız nobetlerkaralarkaralar akladesemsusuşlar

onayladığım birşey yok senden gelen,parcalarımı toplamaya calışıyorum

aynı ayın altında parcalanışlar,aynı toprak ustunde tek sıra adımlar,ayrı yureklerde birbirinden kopuşlar
karanlık gecedermansızlıksusuşlar

Similar threads

Ayrılık Mektubu Yaz, Ayrılık Mektubu Nasıl Yazılır? Ayrılık Mektubu Kısa Ayrılık Mektubu Orneği Konuşmak care etmiyor biliyorumSozlerimin bu kadar anlamsız ve değersiz olduğu bir zamanı hic yaşamamıştımBeni Sevmiyormuşsun bunu anladımBana verdiğin hayat dersi icin sana teşekkur...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
OMUZLARDA BİR TABUT Yürüyorum Meydan kalabalık Su gibi insan kaynıyor burada Simitçiler, işportacılar, boyacılar, otobüs çığırtkanları kendilerine has melodileriyle sesleniyorlar yanlarından geçenlere İnsan sesleri araba homurtuları ile birleşerek yarı mekanik bir uğultu halinde kulakları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Hz Ali Resûlullah efendimizin amcasının oğludur Hânei saâdette büyüdü 1012 yaşlarında iken, birgün Resûlullah ile Hz Hatice’nin beraber namaz kıldığını gördü Namazdan sonra Resûlullaha sordu: Bu nedir? Bu Allahü teâlânın dînidir Seni bu dîne da’vet ederim Allahü teâlâ birdir, ortağı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
KANUNİ SULTAN SÜLEYMAN SÖZLERİ Vicdanın senin kıblendir, kaybetme Süleyman Halk içinde muteber bir nesne yok devlet gibi Olmaya devlet cihanda, bir nefes sıhhat gibi Kılıcın yapamadığını adalet yapar Ben ölünce bir elimi tabutumun dışına atın İnsanlar görsünler ki, padişah olan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
263
İstediğiniz bütün nickler bir arada dön meleğim sensizlik dünde kalsın dön meleğim sensizlik dünde kalsın sözleri şarkı sözleri şarkı sözü melegim kalsin sarki sözü Nasıl bir nick arıyorsunuz şekilli karizmatik mi manalı güzel sözlü nicklermi yoksa romantik duygusalmı hiç boşuna diğer yerde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
858,496Konular
981,886Mesajlar
29,923Kullanıcılar
OnurMandrakeSon üye
Üst Alt