iltasyazilim
FD Üye
Kara Buğday Pilavı ( Greçka) Tarifi İçin Malzemeler
*1 su bardağı kara buğday
*2,5 su bardağı sıcak su
*Sıvı yağ
*Tuz
Kara Buğday Pilavı ( Greçka) Tarifi Yapılışı Bir tencereye yağı alıp bir iki dakika ısıttıktan sonra kara buğdayı yıkayıp süzüp tencereye alıyoruz Bir tatlı kaşığı tuz ekleyip üç beş dakika kavurup sıcak suyunu ekliyoruz Sonra kısık ateşte suyunu çekene kadar pişiriyoruz Sonra altını söndürüp on dakika kapağı kapalı demlenmeye bırakıyoruz Çok lezzetli ve kalorisi çok çok az bir pilav Afiyet olsun
*1 su bardağı kara buğday
*2,5 su bardağı sıcak su
*Sıvı yağ
*Tuz
Kara Buğday Pilavı ( Greçka) Tarifi Yapılışı Bir tencereye yağı alıp bir iki dakika ısıttıktan sonra kara buğdayı yıkayıp süzüp tencereye alıyoruz Bir tatlı kaşığı tuz ekleyip üç beş dakika kavurup sıcak suyunu ekliyoruz Sonra kısık ateşte suyunu çekene kadar pişiriyoruz Sonra altını söndürüp on dakika kapağı kapalı demlenmeye bırakıyoruz Çok lezzetli ve kalorisi çok çok az bir pilav Afiyet olsun