iltasyazilim
FD Üye
Kara Buğday Pilavı Greçka Tarifi İçin Malzemeler
*1 su Bardağı kara buğday
*130gr kuş başı et
*23 adet küçük patates
*yarım yemek kaşığı salça
*4 su bardağı*su
*tuz
Kara Buğday Pilavı Greçka Tarifi Yapılışı Eti ve patatesi küçük küçük doğrayın sıvı yağda önce et sonra patatesi kavurun ( Ben çabuk olması açısından düdüklü tencerede yaptım sosunu ) salça ve tuzu ekleyip iyice kavurun ve 4 su bardağı suyu ekleyip pişmeye bırakın 20dk yetecektir daha sonra kara buğdayı 5dk kadar kavurun ve pişmiş olan sosu ekleyin ve önce yüksek daha sonra kısık ateşte pişirin 20 kadar Afiyet olsun
*1 su Bardağı kara buğday
*130gr kuş başı et
*23 adet küçük patates
*yarım yemek kaşığı salça
*4 su bardağı*su
*tuz
Kara Buğday Pilavı Greçka Tarifi Yapılışı Eti ve patatesi küçük küçük doğrayın sıvı yağda önce et sonra patatesi kavurun ( Ben çabuk olması açısından düdüklü tencerede yaptım sosunu ) salça ve tuzu ekleyip iyice kavurun ve 4 su bardağı suyu ekleyip pişmeye bırakın 20dk yetecektir daha sonra kara buğdayı 5dk kadar kavurun ve pişmiş olan sosu ekleyin ve önce yüksek daha sonra kısık ateşte pişirin 20 kadar Afiyet olsun