Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kara Erik Suyu

Kara Erik Suyu

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Kara Erik Suyu Tarifi İçin Malzemeler

*2 kg kara erik (Göz kararı iki kiloya yakın)
*1 su bardağı toz şeker
*1 çay kaşığı kadar limon tuzu (Göz kararı da olabilir )
*Aldığı kadar su

Kara Erik Suyu Tarifi Yapılışı
Kara erikler yıkanır çekirdekleri ayıklanır Sonra pişirilecek tencereye alınır Üzerine bir su bardağı toz şeker eklenir Bir çay kaşığı kadar limon tuzu atılır Eriklerin üstünü geçecek kadar su koyulur yarım saat kaynatılır Kaynadıktan sonra soğumaya bırakılır Daha sonra içindeki posalar süzülür ve suyu şişelere doldurulur Soğuk servis yapınız

Similar threads

Erik Suyu Tarifi İçin Malzemeler *3 kilo erik (katunya, formosa veya fortune tipi iri pembemsi sulu erik) *Su Erik Suyu Tarifi Yapılışı Erikler yıkanıp çekirdekleri ayıklanır Çekirdekleri ayıklanmış erikler büyük bir tencereye konur Tenceredeki erikler havan eli ile iyice dövülür...
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
Erik Suyu Tarifi İçin Malzemeler *500 gr erik *1 su bardağı şeker *2, 5 litre su *Bir tutam limon tuzu Erik Suyu Tarifi Yapılışı Eriklerin üzerine su koyulur kaynayınca şeker ve limon tuzu eklenir Erikler iyice dağılana kadar kaynatılır Benim eriklerim bahçe eriği olduğundan ekşiydi biraz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Erik Suyu ( Ev Yapımı) Tarifi İçin Malzemeler *1 kilo taze erik (Ben kırmızı erik kullandım) *1, 52 su bardağı toz şeker *2, 5 litre su Erik Suyu ( Ev Yapımı) Tarifi Yapılışı Tencereye yıkanmış ve kabuğu soyulmuş erikler ve su eklenerek kaynatılır Erikler yumuşadığında üzerine 1, 5 su...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Kırmızı Erik Kompostosu Tarifi İçin Malzemeler *5 kilo kırmızı erik *2 kase şeker ( çorba kasesi) *Su Kırmızı Erik Kompostosu Tarifi Yapılışı Erikler güzelce ayıklanır Bol su ile yıkanır büyük bir tencereye alınır Eriklerin yaklaşık 5 kiloydu 3 büyük 4 küçük şişe çıktı İhtiyacınıza göre...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Kışlık Ev Yapımı Erik Suyu Tarifi İçin Malzemeler *1 kilo taze erik (Ben can eriği kullandım) *1, 52 su bardağı toz şeker *2, 5 litre su Kışlık Ev Yapımı Erik Suyu Tarifi Yapılışı Sevgili takipçiler, yaz aylarının yakıcı sıcaklıklarından dolayı soğuk içecekler tüketme ihtiyacı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
858,496Konular
981,640Mesajlar
29,724Kullanıcılar
xwedexSon üye
Üst Alt