Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Karabağlar Belediyesi okulları da boyuyor

Karabağlar Belediyesi okulları da boyuyor

teknolojiuzmani

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
99

Karabağlar Belediyesi, kimin vazife alanına girdiğine bakmaksızın eğitime takviye çalışmalarını sürdürüyor. Bu anlayış kapsamında ilçedeki okullara, öncelik sırasına nazaran boya, badana, bakım takviyeleri veriliyor.

Çalışmalar, 12 Eylül'de başlayacak yeni eğitim öğretim periyodu öncesi aralıksız devam ediyor. Öğrencilerin daha sağlıklı şartlarda eğitim görmesini hedefleyen Karabağlar Belediyesi, okulların iç duvar boyamalarının yanı sıra bahçe temizliklerini de yapıyor. Bahçelerde bulunan spor ve oyun alanları çizgileri de yenileniyor.

Karabağlar Belediye Lideri Muhittin Selvitopu, eğitime dayanak çalışmaları kapsamında yakında okul tamir ihalesine çıkacaklarını hatırlattı. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza sahip çıkmaya devam edeceklerini vurgulayan Lider Selvitopu, “Tüm gücümüzle öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin yanında olmayı sürdüreceğiz” dedi.
Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı

Similar threads

Karabağlar Belediyesi, her eğitim öğretim periyodu öncesi olduğu üzere bu yıl da okul bahçelerinin bakım ve temizliklerini yapıyor. Paklık İşleri Müdürlüğü takımları, ilçedeki birinci ve orta dereceli okulların bahçelerini detaylı halde temizliyor. Bu kapsamda okul bahçeleri elle ve süpürge...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Başkan Selvitopu, Atatürk Yükseöğrenim Kız Öğrenci Yurdu'nun büsbütün dolduğunu söyledi. Karabağlar Belediyesi, Atatürk Yükseköğrenim Kız Öğrenci Yurdu'yla bugün ülkemizde yakıcı bir sorun haline gelen üniversite öğrencilerinin barınma ıstırabına kendi ölçeğinde tahlil sunuyor. CHP Genel...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Karabağlar’da İzmir’in kurtuluşunun 100. yılı coşkuyla kutlandı. Karabağlar Belediyesi’nin düzenlediği 100. yıl programı kapsamında birinci olarak Kibar Pazaryeri önünde oluşturulan kortej, Atatürk posterleri, Türk bayraklarıyla birlikte bandonun çaldığı marşlar eşliğinde Eskiizmir Pazaryeri’ne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
Bayrampaşa Belediyesi, 2022-2023 eğitim ve öğretim yılının başlamasına sayılı günler kala, talepte bulunan ilçedeki 44 okula toplam 32 ton boya yardımında bulundu. Boya dağıtım programında konuşan Lider Atila Aydıner, “Geleceğimizin teminatı sevgili öğrencilerimizin tertemiz sınıflarda eğitim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Türkiye’de soğuk havaya teslim olmuş durumda. Yurdun dört bir yanında yoğun kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor. Valiliklerden yapılan açıklamada birçok ilde okullar tatil oldu. İlkokul, ortaokul ve lisede okuyan öğrenciler okulların kapalı olup olmadığını araştırıyor. İllerde uygulanan kar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
858,496Konular
981,672Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt