Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Karabağlar’da 30 Ağustos coşkusu

Karabağlar’da 30 Ağustos coşkusu
0
26

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
bha_1_3a911b0ef2453f18d4bc.jpg

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 100. yılı olması nedeniyle İzmir’in sevilen müzik kümesi “Grup Laçin” Karabağlar’da konser verecek. Üçyol Uğur Mumcu Parkı’nda düzenlenecek olan konser 29 Ağustos pazartesi günü saat: 21.00’de başlayacak.

Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi’nin 100. Yılı olması nedeniyle başka bir değere sahip olan “Zafer Bayramı” Karabağlar’da da coşkuyla kutlanacak. Üçyol Uğur Mumcu Parkı içerinde bulunan alanda sahneye çıkacak olan “Grup Laçin” en sevilen müziklerini Karabağlarlılar için söyleyecek. Ayrıyeten konser öncesindeki bando şovları aktifliğe başka bir renk katarken, tüm konuklara Türk Bayrağı dağıtılacak.

Karabağlar Belediye Lideri Muhittin Selvitopu, Cumhuriyetimizin kuruluşuna giden yolda farklı bir kıymete sahip Zafer Bayramı'nın 100. yılını kutlayarak, “Başta Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere bu büyük ve manalı çabayı verenleri rahmet, şükran ve minnetle anıyorum. Zafer Bayramı'nın 100. yıldönümünde tüm vatandaşlarımızı düzenlediğimiz konsere katılmaya ve bu coşkuya ortak olmaya çağırıyorum" dedi.
Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı

Similar threads

Karabağlar’da İzmir’in kurtuluşunun 100. yılı coşkuyla kutlandı. Karabağlar Belediyesi’nin düzenlediği 100. yıl programı kapsamında birinci olarak Kibar Pazaryeri önünde oluşturulan kortej, Atatürk posterleri, Türk bayraklarıyla birlikte bandonun çaldığı marşlar eşliğinde Eskiizmir Pazaryeri’ne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
30 Ağustos Zafer Bayramı, Didim'de coşkuyla kutlanıyor. 30 Ağustos Zafer Bayramı, Türkiye'nin dört bir yanında olduğu üzere Didim'de de coşkuyla kutlanıyor. Didim Kaymakamlığı'nda düzenlenen bayramlaşma ile başlayan kutlamalar, Didim Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen resmi merasim ile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
İzmir'de 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 100'üncü yıl dönümü nedeniyle Vali Yavuz Selim Köşger’in konut sahipliğinde resepsiyon düzenledi. Resepsiyona İzmir Büyükşehir Belediye Lideri Tunç Soyer de katıldı. İzmir'de gün uzunluğu süren 30 Ağustos Zafer Bayramı aktiflikleri İzmir Valisi Yavuz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
33
Adana Büyükşehir Belediyesi ve Seyhan ile Çukurova İlçe Belediyelerinin birlikte düzenlediği 30 Ağustos zafer bayramı aktifliklerine, Çukurova konut sahipliği yaptı. Turgut Özal Bulvarı Polis Konutu kavşağında toplanan binlerce Adanalı, meşaleler ve marşlarla yürüdü. Daima bir ağızdan zafer...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 100. yılı münasebetiyle İzmir Vilayet Ulusal Eğitim Müdürlüğü Stant Alanında "30 Ağustos Zafer Bayramı Fotoğraf Sergisi" açıldı. Açılışını İzmir Vilayet Ulusal Eğitim Müdürü Dr. Murat Mücahit Yentür’ün yaptığı standa İzmir Vilayet Ulusal Eğitim Müdür yardımcıları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
243
858,460Konular
981,105Mesajlar
29,529Kullanıcılar
peaceSon üye
Üst Alt