iltasyazilim
FD Üye
ALZEMELER
12 Kg Dana Eti
Karabiber
Tuz Mantar Rom Sosun Malzemesi
12 Paket Margarin
12 Çay Bardağı Sıvı Yağ
4 Yemek Kaşığı Kızarttığınız Etin Yağı
1 Yemek Kaşığı Un
1 Tutam Karabiber, Kırmızıbiber,Pulbiber
2 Avuç Mantar (ince doğranmış)
2 Kapak Rom
1 Su Bardağı Süt
HAZIRLANIŞI
SOSUN HAZIRLANIŞI
1) Etin yağını, margarini ve sıvı yağı iyice erittikten sonra 1 yemek kaşığı unu iyice kızarana kadar karıştırın
2) İnce ince doğranmış mantarları ilave ettikten sonra kızartma işlemine devam edin
3) Kızardıktan sonra, mantarların üzerine 2 kapak rom ve 1 bardak sütü döküp 2 dakika kadar kaynatın
SUNULUŞU
Hazırladığınız sosu, kızartıp kenara aldığımız karabiberli böf? ün yanında sunun
12 Kg Dana Eti
Karabiber
Tuz Mantar Rom Sosun Malzemesi
12 Paket Margarin
12 Çay Bardağı Sıvı Yağ
4 Yemek Kaşığı Kızarttığınız Etin Yağı
1 Yemek Kaşığı Un
1 Tutam Karabiber, Kırmızıbiber,Pulbiber
2 Avuç Mantar (ince doğranmış)
2 Kapak Rom
1 Su Bardağı Süt
HAZIRLANIŞI
SOSUN HAZIRLANIŞI
1) Etin yağını, margarini ve sıvı yağı iyice erittikten sonra 1 yemek kaşığı unu iyice kızarana kadar karıştırın
2) İnce ince doğranmış mantarları ilave ettikten sonra kızartma işlemine devam edin
3) Kızardıktan sonra, mantarların üzerine 2 kapak rom ve 1 bardak sütü döküp 2 dakika kadar kaynatın
SUNULUŞU
Hazırladığınız sosu, kızartıp kenara aldığımız karabiberli böf? ün yanında sunun