Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Karabiberli Soğanlı Pirinç Pilavı

Karabiberli Soğanlı Pirinç Pilavı

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
37
F-D Coin
19
Karabiberli Soğanlı Pirinç Pilavı Tarifi İçin Malzemeler

*300 gr kuşbaşı et
*1 su bardağı pirinç
*2 büyük soğan
*2, 5 çay kaşığı dolusu karabiber
*Tuz
*Zeytinyağ

Karabiberli Soğanlı Pirinç Pilavı Tarifi Yapılışı İlk önce pirinçimizi yıkayıp süzüyoruz Etimizi düdüklüde çok az suyla 20 dakika kadar pişiriyoruz (bu pilavın orjinali kemikli et haşlanarak tel tel olan *kemik etinden oluyor ama kuşbaşıyla da oluyor)Soğanımızı ikiye bölüp uzun halka halka doğruyoruz Pilavı yapacağımız tavaya soğan ,karabiber ve tuzu koyup soğanları elimizle ovuyoruz, üzerine pişen etleri de yayıyoruz Zeytinyağını da üzerine gezdiriyoruz ve en son pirinçimizi ekliyoruz Eti pişirdiğimiz suyu da pilavın bir kenarından karıştırmadan koyuyoruz (2, 5 su bardağı)suyunu çekene kadar pişiriyoruz
Afiyet olsun
 
858,506Konular
983,089Mesajlar
33,115Kullanıcılar
smrnr16Son üye
Üst Alt