iltasyazilim
FD Üye
Karabuğday (Greçka) Salatası Tarifi İçin Malzemeler
*1 su bardağı karabuğday
*1, 5 su bardağı su
*1 kırmızı soğan (isteğe bağlı)
*2 kırmızı biber (köz veya taze)
*Kıvırcık
*Maydanoz
*Roka
*2 ceviz
*Tuz
*1 yemek kaşığı zeytinyağı
*Nar ekşisi veya limon
Karabuğday (Greçka) Salatası Tarifi Yapılışı Bahar geldi, yaz geliyor, kimle konuşsam diet yapıyor Dedim şöyle sağlık deposu bir salata tarifi vereyim Hem tok tutsun, hem pratik, hem de en sağlıklısından KARABUĞDAY (Greçka) SALATASI Adında buğday geçse de buğdaygillerden değil Kendisi kinoa gibi, bol protein ve düşük yağ oranına sahip bir tohum Gluten içermiyor Uzun süre tok tutmasıyla ünlü Vejeteryanlar ve diet yapanlar için ideal bir besin
Kara buğdayı yıkayıp tencereye alıyoruz Üzerine 1, 5 su bardağı su ekleyip, suyunu çekene kadar haşlıyoruz 1015 dakikada oluyor, hafif açılıyorlar, anlarsınız Her şeyi küçük küçük doğrayın, yeşillikleri ince kıyın Cevizi ayıklayıp elinizle küçük parçalayın Karabuğday ılınınca hepsini bir kapta karıştırıp Yağı, tuzu, nar ekşisini ekleyin Öğle yemeğinde yiyecekseniz soğansız da olur Hepsini iyice karıştırın, salatanız hazır bu ölçüden koca bir salata kasesi çıkıyor Haşlayıp kapaklı kapta, buzdolabında 2, 3 gün muhafaza edebilirsiniz Yemek hazırlayamadığınız gün haşlanmış karabuğdayı çıkarıp içine evde ne varsa doğrayın, en kötü yoğurtlayıp yiyinÇok pratik olur Hepinize sağlıklı kilo verme diliyorum, bol su içmeyi ihmal etmeyin
*1 su bardağı karabuğday
*1, 5 su bardağı su
*1 kırmızı soğan (isteğe bağlı)
*2 kırmızı biber (köz veya taze)
*Kıvırcık
*Maydanoz
*Roka
*2 ceviz
*Tuz
*1 yemek kaşığı zeytinyağı
*Nar ekşisi veya limon
Karabuğday (Greçka) Salatası Tarifi Yapılışı Bahar geldi, yaz geliyor, kimle konuşsam diet yapıyor Dedim şöyle sağlık deposu bir salata tarifi vereyim Hem tok tutsun, hem pratik, hem de en sağlıklısından KARABUĞDAY (Greçka) SALATASI Adında buğday geçse de buğdaygillerden değil Kendisi kinoa gibi, bol protein ve düşük yağ oranına sahip bir tohum Gluten içermiyor Uzun süre tok tutmasıyla ünlü Vejeteryanlar ve diet yapanlar için ideal bir besin
Kara buğdayı yıkayıp tencereye alıyoruz Üzerine 1, 5 su bardağı su ekleyip, suyunu çekene kadar haşlıyoruz 1015 dakikada oluyor, hafif açılıyorlar, anlarsınız Her şeyi küçük küçük doğrayın, yeşillikleri ince kıyın Cevizi ayıklayıp elinizle küçük parçalayın Karabuğday ılınınca hepsini bir kapta karıştırıp Yağı, tuzu, nar ekşisini ekleyin Öğle yemeğinde yiyecekseniz soğansız da olur Hepsini iyice karıştırın, salatanız hazır bu ölçüden koca bir salata kasesi çıkıyor Haşlayıp kapaklı kapta, buzdolabında 2, 3 gün muhafaza edebilirsiniz Yemek hazırlayamadığınız gün haşlanmış karabuğdayı çıkarıp içine evde ne varsa doğrayın, en kötü yoğurtlayıp yiyinÇok pratik olur Hepinize sağlıklı kilo verme diliyorum, bol su içmeyi ihmal etmeyin
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.