Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Karabuğday Pilavı

Karabuğday Pilavı

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
Karabuğday Pilavı Tarifi İçin Malzemeler

*1, 5 su bardağı Yayla Gurme karabuğday
*300 gr kuşbaşı dana eti
*Yarım çay bardağı zeytinyağı
*1 adet büyük havuç
*12 adet yeşil biber
*1 adet büyük soğan
*23 diş sarımsak
*3, 5 su bardağı su
*1 tatlı kaşığı tatlı biber salçası
*1 tatlı kaşığı domates salçası
*Karabiber, kimyon, tuz

Karabuğday Pilavı Tarifi Yapılışı Bir pilav tenceresine yağı alın ve etleri ekleyip soteleyin Etler suyunu bırakıp çekene kadar soteleyin Yemeklik doğradığınız soğanları ve sarımsakları ilave edip sotelemeye devam edin Küp doğradığınız havuç ve biberi ekleyin ve 45 dakika daha soteleyin Salçaları ilave edip sıcak suyunu da ekledikten sonra tuz ve baharatlarla tatlandırın Tencerenin kapağını kapatıp 1015 dakika pişirin
Karabuğdayı yıkayıp suyunu süzün ve tencerede kaynamakta olan etli salçalı suya ekleyip karıştırın Tencerenin kapağını kapatıp kısık ateşte yaklaşık 20 dakika suyunu çekene kadar pişirin 510 dakika demlendirdikten sonra servis yapın
 
858,497Konular
981,923Mesajlar
29,939Kullanıcılar
label212Son üye
Üst Alt