Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Karabük Üniversitesi hangi ilimizdedir?

0
127

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58

Karabük Üniversitesi Karabük ilinde bulunmaktadır
Karabük Üniversitesi 62 Sayılı Yükseköğretim Kurumları Teşkilatı Kanununda ve Yükseköğretim Kurumları Öğretim Elemanlarının Kadroları Hakkında Kanun Hükmünde Kararname ile Genel Kadro ve Usulü Hakkında Kanun Hükmünde Kararnameye Ekli Cetvellerde Değişim Yapılmasına Dair Kanunla kurulan ve 28 Mayıs 2007 tarihinde Ahmet Necdet Sezer göre onaylanan, 17 yeni üniversiteden biridir

Karabük Üniversitesi veya kısaca KBÜ, 2007 yılında yerleşmiş bir devlet üniversitesidir Bulunduğu il olan Karabük'ün ismini taşımaktadır Bünyesindeki 12 fakülte, 3 meslek yüksek okulu, 3 yüksek mektep ve 4 enstitü ile akademik etkinliklerini sürdürmektedir *

Similar threads

Uludağ Üniversitesi Bursa ilimizdedir üniversite hakkında birazcık bilgi verelim Aklın ve bilimin öncülük ettiği, Atatürk'ün çizdiği çağdaş, laik ve demokratik yolda, bağımsızlık düşünceli ve kişisel sorumluluk duyguları gelişmiş ulusal değerlere saygılı olarak kültürel ve tarihi değerleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
149
Yıldız Teknik Üniversitesi hangi ilimizdedir? İstanbul ilimizdedir Yıldız Teknik Üniversitesi ya da özetle Yıldız ya da YTÜ, İstanbul, Türkiye'de yer alan 1911 yılında Kondüktör Mektebi Alisi adıyla yerleşmiş devlet üniversitesidir Bünyesindeki 10 fakülte, 2 enstitü, 3 Akademi ve 41 birim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
Alparslan Üniversitesi hangi ilimizde? Muş Alparslan Üniversitesi; 5662 Sayılı Yükseköğretim Kurumları Teşkilatı Kanununda ve Yükseköğretim Kurumları Öğretim Elemanlarının Kadroları Hakkında Kanun Hükmünde Kararname ile Genel Kadro ve Usulü Hakkında Kanun Hükmünde Kararnameye Ekli Cetvellerde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Üniversitemiz Türkçenin başkenti Karaman'ın hakettiği yeri almasında bünyesindeki genç eğitim ve öğretim kadrosu ile büyük katkıları olacağına inancımız tamdır 5662 Sayılı Yükseköğretim Kurumları Teşkilatı Kanununda ve Yükseköğretim Kurumları Öğretim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Alparslan Universitesi hangi ilimizde? Muş Alparslan Universitesi; 5662 Sayılı Yuksekoğretim Kurumları Teşkilatı Kanununda ve Yuksekoğretim Kurumları Oğretim Elemanlarının Kadroları Hakkında Kanun Hukmunde Kararname ile Genel Kadro ve Usulu Hakkında Kanun Hukmunde Kararnameye Ekli Cetvellerde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
858,478Konular
981,298Mesajlar
29,564Kullanıcılar
fg gvSon üye
Üst Alt