Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Karadayı 11 Şubat Kara Kara Gozler Kıskanıyorum Şarkı Sozu

Karadayı 11 Şubat Kara Kara Gozler Kıskanıyorum Şarkı Sozu
0
297

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Karadayı Dizisi Kara Kara Gozler Kıskanıyorum Şarkı Sozu

Dun akşam Atv ekranlarında yine Karadayı ruzgarıları estiKaradayı dizisinde yine guzel bir şarkı caldı Nihavend makamında Hulki Saner'in bestesi olan Kara Kara Gozler Kıskanıyorum Şarkı Sozleri

Sen gideli derdimle yapyalnız yaşıyorum
Nerdesin, kimlesin diye kıskanıyorum
Kara kara kara gozler ona buna bakıyor mu
O incecik beli şimdi başka biri sarıyor mu
Pırıl pırıl pırıl saclar yine dalgalanıyor mu

Yumuk yumuk guzel eller başka bir el sarıyor mu
Kıskanıyorum, kıskanıyorum
Derdime dalıp ben yanıyorum

Aşk acısı kalbimi kor gibi yakacak mı
Gozyaşım durmadan hep boyle akacak mı

Similar threads

Goksel 2019 Kıskanıyorum Şarkısı Goksel Kıskanıyorum Şarkı Sozu Sen gideli derdimle yapa yalnız yaşıyorum Nerdesin kimlesin diye kıskanıyorum Kara, kara gozler ona buna bakıyor mu? O incecik beli şimdi başka biri sarıyor mu? Pırıl, pırıl, pırıl saclar yine dalgalanıyor mu? Yumuk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Oyle Bir Gecer Zaman Ki Kıskanıyorum şarkı sozleri Kıskanıyorum Şarkı Sozu Oyle Bir Gecer Zaman Ki Oyle Bir Gecer Zaman Ki Kıskanıyorum şarkısının Sozleri Sen gideli derdimle yapa yalnız yaşıyorum Nerdesin kimlesin diye kıskanıyorum Kara, kara gozler ona buna bakıyor mu? O incecik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Kucucuğum Hic ozlemediğim kadar ozluyorum bu aralar seni Niye bilmiyorum ama Ben sadece senle mutluyum Ah şu gonul gozunden gormek dedikleri var ya Seni her halinle seviyorum Beraber uyansak Butun gun sarılsak Bana yetmez O ana dunyaları bile değişmem Kucuğum her şeyim Ne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
En Guzel Turku Sozleri, Tum Turku Sozleri; KırklareliFaruk YılmazTRT İstanbul A Bre Suluman Aga A Bre Suluman Aga Tut Cakal Beygiri Uralım Yuları Sıkalım Kolanı A Bre Suluman Aga Boydalar Oldu Mi Beni Evereyler Haberin Oldu Mi Suluman Aganın Karısı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
384
Soz sanatları nelerdir, Turkce soz sanatları, Edibiyatımızdaki Soz Sanatları 1)TEŞBİH(BENZETME) Sozu daha etkili duruma getirmek icin aralarında ilgi bulunan iki unsurdan gucsuzu olanı guclu olana benzetmektir Benzetmede dort unsur bulunur: a)Benzenen b)Benzetilen c)Benzetme Yonu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
858,497Konular
981,938Mesajlar
29,946Kullanıcılar
semihlerSon üye
Üst Alt