Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Karadayı Dizisi 28 Ocak Ayten'in Soylediği Şarkı Sozu

Karadayı Dizisi 28 Ocak Ayten'in Soylediği Şarkı Sozu
0
275

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
28 Ocak Karadayı Dizisinde Calan Severek Ayrılalım Şarkı Sozu

Karadayı dizisinin bu akşam yayınlanan bolumunde Aytenin soylediği Orhan Gencebayın guzel bir bestesi Severek Ayrılalım şarkısının sozleri

Bıraktım kaderime
Aşkımızın sonunu
Aradım bulamadım
Mutluluğun yolunu

Yoruldum koşa koşa
Her umidin pesinden
Kırıldı umitlerim
Bu sonsuz bekleyiş den

Bırak artık kaderimle
Kendi halime beni
Vazgecelim bu sevgiden
Unutalım her şeyi

Severek ayrılalım
Aşka hasret kalalım
Eğer mutlu olursak
Yeniden barışalım

Sevmemiştim kimseyi
Seni sevdiğim kadar
Cekmemiştim kimseden
Senden cektiğim kadar

Olur mu sevgi diye
Izdıraba sarılmak
Bu yol mutluluk yolu
Tek care imiş ayrılmak

Similar threads

Ajda Pekkan Severek Ayrılalım Ajda Pekkan Severek Ayrılalım Şarkı Sozleri Bıraktım kaderime Aşkımızın sonunu Aradım bulamadım Mutluluğun yolunu Yoruldum koşa koşa Her umidin peşinden Kırıldı umitlerim Bu sonsuz bekleyiş den Bırak artık kaderimle Kendi halime beni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Ajda Pekkan Severek Ayrılalım şarkısı sozleri Ajda Pekkan Severek Ayrılalım şarkı sozleri Bıraktım kaderime Aşkımızın sonunu Aradım bulamadım Mutluluğun yolunu Yoruldum koşa koşa Her umidin peşinden Kırıldı umitlerim Bu sonsuz bekleyiş den Bırak artık kaderimle Kendi halime...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
Ajda Pekkan'dan Severek Ayrılalım Şarkısının Sözleri Buyrun Bu konu; Ajda Pekkan Severek Ayrılalım Şarkı sözleri hakkında veri vermektedir Sevgili melekler, son günlerde Opet firmasının yeni yüzü olarak reklamlarda irtifa gösteren Ajda Pekkan, bildiğiniz gibi artist müzisyen Orhan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
Karadayı Dizisi Ayten 29 Ekim İnleyen Nağmeler Şarkısı Karadayı Ayten'in 29 Ekim de soylediği İnleyen Nağmeler Şarkı Sozleri İnleyen nağmeler Ruhumu sardı Bir ruya ki orda hep Şarkılar vardı Ucan kuşlar, martılar Yeşil tatlı bir bahar Gulen şen sevdalılar vardı Arzular orada...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
858,497Konular
981,907Mesajlar
29,934Kullanıcılar
Üst Alt