Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Karadayı feride Berguzar Korel Resimleri

Karadayı feride Berguzar Korel Resimleri
0
90

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Berguzar Gokce Korel, 27 Ağustos 1982'de İstanbul'da doğdu Tanju Korel, Hulya Darcan ciftinin kızlarıdır
Cocukluğunu Ulus'ta geciren Korel, ilk oğrenimini Nilufer Hatun İlkoğretim Okulu, orta oğrenimini Yıldız Koleji'nde yaptı Kolej'den mezun olmasının ardından Mimar Sinan Universitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bolumunu tamamladı Universiteden once profesyonel kuluplerde voleybol oynadı Okul hayatı boyunca bircok oyun ve kısa filmde yer aldı Aynı zamanda Devlet Tiyatrosu Kuvayi Milliye oyununda yardımcı oyuncu olarak yer aldı Bir sure Nicole Kidman ve Tom Hanks'in oyuncu kocluğunu yapan Susan Baston ile calıştı ve Ozay Fecht'in workshop calışmalarına katıldı

Benguzar Korel Karadayı dizisiyle unune un kattı
imageskaradayiferideberguzarkorelresimleri5affabc02040e

imageskaradayiferideberguzarkorelresimleri5affabc17516b

imageskaradayiferideberguzarkorelresimleri5affabc29d6cc

imageskaradayiferideberguzarkorelresimleri5affabc3ef216

imageskaradayiferideberguzarkorelresimleri5affabc545560

imageskaradayiferideberguzarkorelresimleri5affabc646b4d

Similar threads

Berguzar Korel Hayatı, Fotoğrafları Berguzar Korel Hakkında Bilgi ve Resimleri 2 Eylul 1982 İstanbul doğumlu olan Berguzar Gokce Korelin Babası unlu oyuncu Tanju Korel annesi ise Hulya Darcandır Cocukluğunu Ulus'ta geciren Korel, ilk oğrenimini Nilufer Hatun İlkoğretim Okulu, orta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
162
Bergüzar Gökçe Korel, 27 Ağustos 1982'de İstanbul'da doğdu Tanju Korel, Hülya Darcan çiftinin kızlarıdır Çocukluğunu Ulus'ta geçiren Korel, birincil öğrenimini Nilüfer Hatun İlköğretim Okulu, orta öğrenimini Yıldız Koleji'nde yaptı Kolej'den mezun olmasının arkasından Mimar Sinan Üniversitesi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Bergüzar Gökçe Korel (d 27 Ağustos 1982, İstanbul), Türk oyuncu Tanju Korel, Hülya Darcan çiftinin kızlarıdır Çocukluğunu Ulus'ta geçiren Korel, birincil öğrenimini Nilüfer Hatun İlköğretim Okulu, orta öğrenimini Yıldız Koleji'nde yaptı Kolej'den mezun olmasının ardından Mimar Sinan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Berguzar Korel hayatı Turk, tiyatro ve sinema oyuncusu olan Berguzar Gokce Korel, 2 Eylul 1982 Istanbul dogumlu Babasi olan unlu oyuncu Tanju Korel annesi Hulya Darcan Zeynep adında 1 Mart 1975 istanbul dogumlu birde kardesi var Berguzarin isminin ingilizce cevirisi ise Keepsake...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Çocukluğunu Ulus'ta geçiren Korel, ilk öğrenimini Nilüfer Hatun İlköğretim Okulu, orta öğrenimini Yıldız Koleji'nde yaptı Kolej'den mezun olmasının arkasından Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünü tamamladı Üniversiteden önce profesyonel kulüplerde voleybol oynadı Okul...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
858,496Konular
981,670Mesajlar
29,756Kullanıcılar
Üst Alt