Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Karadayı feride Bergüzar Korel Resimleri

Karadayı feride Bergüzar Korel Resimleri

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Bergüzar Gökçe Korel, 27 Ağustos 1982'de İstanbul'da doğdu Tanju Korel, Hülya Darcan çiftinin kızlarıdır
Çocukluğunu Ulus'ta geçiren Korel, birincil öğrenimini Nilüfer Hatun İlköğretim Okulu, orta öğrenimini Yıldız Koleji'nde yaptı Kolej'den mezun olmasının arkasından Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünü tamamladı Üniversiteden önce profesyonel kulüplerde voleybol oynadı Okul hayatı boyunca birçok oyun ve kısa filmde yer aldı bununla birlikte Devlet Tiyatrosu Kuvayi Milliye oyununda dublör olarak yer aldı Bir vakit Nicole Kidman ve Tom Hanks'in oyuncu koçluğunu yapan Susan Baston ile çalıştı ve Özay Fecht'in workshop çalışmalarına katıldı

Bengüzar Korel Karadayı dizisiyle ününe ün kattı

*

Similar threads

Bergüzar Gökçe Korel (d 27 Ağustos 1982, İstanbul), Türk oyuncu Tanju Korel, Hülya Darcan çiftinin kızlarıdır Çocukluğunu Ulus'ta geçiren Korel, birincil öğrenimini Nilüfer Hatun İlköğretim Okulu, orta öğrenimini Yıldız Koleji'nde yaptı Kolej'den mezun olmasının ardından Mimar Sinan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Çocukluğunu Ulus'ta geçiren Korel, ilk öğrenimini Nilüfer Hatun İlköğretim Okulu, orta öğrenimini Yıldız Koleji'nde yaptı Kolej'den mezun olmasının arkasından Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümünü tamamladı Üniversiteden önce profesyonel kulüplerde voleybol oynadı Okul...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
Berguzar Gokce Korel, 27 Ağustos 1982'de İstanbul'da doğdu Tanju Korel, Hulya Darcan ciftinin kızlarıdır Cocukluğunu Ulus'ta geciren Korel, ilk oğrenimini Nilufer Hatun İlkoğretim Okulu, orta oğrenimini Yıldız Koleji'nde yaptı Kolej'den mezun olmasının ardından Mimar Sinan Universitesi Devlet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Bergüzar Korel Kimdir? 1548242252 1548242252 berguzarkorelkimdir5c5a63fa57b9cberguzarkorelkimdir5c5a63fa57b9cberguzarkorelkimdir5c5a63fa57b9c Sevgili melekler, Halen atv ekranlarında yayınlanmakta olan Bitmez Tükenmez Şarkı dizisinin yıldız oyuncusu Bergüzar Korel ,sinema sanatçıları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
Berguzar Korel Hayatı, Fotoğrafları Berguzar Korel Hakkında Bilgi ve Resimleri 2 Eylul 1982 İstanbul doğumlu olan Berguzar Gokce Korelin Babası unlu oyuncu Tanju Korel annesi ise Hulya Darcandır Cocukluğunu Ulus'ta geciren Korel, ilk oğrenimini Nilufer Hatun İlkoğretim Okulu, orta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
162
858,497Konular
981,907Mesajlar
29,932Kullanıcılar
rootaizenSon üye
Üst Alt