Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

karadeniz bolgesinde buğdayın son 4 yıllık uretim miktarı

karadeniz bolgesinde buğdayın son 4 yıllık uretim miktarı
0
100

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
karadeniz bolgesinde buğdayın son 4 yıllık uretim miktarı ne kadardır

Cevap: karadeniz bolgesinde buğdayın son 4 yıllık uretim miktarı

Buğday bitkisi ilk yetişme doneminde yani ilkbaharda yağış ister Olgunlaşma ve hasat doneminde kuraklık gerekirBu ozelliğinden dolayı Karadeniz kıyılarında tarımı yapılamazKaradeniz Bolgesinde buğdayın yerine mısır tarımı yapılmaktadır Bolge halkının temel besin maddesi olduğundan ticarette değeri yokturKaradenizin ic kesimlerinde yıllık yuzde 10 miktarında buğday uretimi yapılmaktadır

Similar threads

marmara bolgesinde buğdayın son 4 yıllık uretim miktarı ne kadardır? Cevap: marmara bolgesinde buğdayın son 4 yıllık uretim miktarı Marmara bolgesinde buğday en cok uretilen hububattır Ekili alanların yaklaşık yarısı buğday olup buğdayı şekerpancarı, mısır ve ayciceği izler Bolge...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
İcanadolu bolgesinde buğdayın son 4 yıllık uretim miktarı nedir Cevap: İcanadolu bolgesinde buğdayın son 4 yıllık uretim miktarı İc anadolu bolgesinde son 4 yıllık uretim miktarı tablosu aşağıdadır: imagesicanadolubolgesindebugdayinson4yillikuretimmiktari5b00ca74c0392
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
karadeniz bölgesinde buğdayın son 4 yıllık üretim miktarı ne kadardır Cevap: karadeniz bölgesinde buğdayın son 4 takvim üretim miktarı Buğday bitkisi ilk yetişme döneminde yani ilkbaharda yağış ister Olgunlaşma ve hasat döneminde kuraklık gerekirBu özelliğinden dolayı Karadeniz kıyılarında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
karadeniz bölgesinin buğday üretimi, karadeniz bölgesindeki buğday üretimi Buğday bitkisi birincil yetişme döneminde yani ilkbaharda yağış ister Olgunlaşma ve hasat döneminde kuraklık gerekirBu özelliğinden dolayı Karadeniz kıyılarında tarımı yapılamaz Karadeniz Bölgesinde buğdayın yerine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Turkiyede Hangi Bolgede Ne Yetişir ? TAHILLAR Buğday:İlk yetişme doneminde (ilkbaharda) yağış ister Olgunlaşma ve hasat doneminde kuraklık gerekirBu ozelliğinden dolayı Karadeniz kıyılarında tarımı yapılamaz Ayrıca duşuk sıcaklıklardan dolayı Doğu Anadolu Bolgesinin yuksek yerlerinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
148
858,497Konular
982,129Mesajlar
30,084Kullanıcılar
isanizimSon üye
Üst Alt