Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

karadeniz bölgesinde hangi el sanatları gelişmiştir

karadeniz bölgesinde hangi el sanatları gelişmiştir
0
64

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
karadeniz bölgesinde hangi el sanatları gelişmiştir Selamlar melekler, ben karadeniz bölgesi el sanatlşarı hakkında araştırma yapıyorum ve hangi el sanatları bu bölgede gelişmiş öğrenmek istiyorumTeşekkür ediyorum  

Similar threads

Ege Bölgesinin El Sanatları Ege Bölgesi El Sanatı Ege Bölgesinin Geleneksel El Sanatları Nelerdir? Keçecilik: Eskiden insan gücü ile hamamda pişirilerek yapılan keçe, bugün makinalarda pişirilerek yapılmaktadır Yapılan keçeye, yapan ve yaptıran şahısların adları yazılmakta, keçelerin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
216
İzmir Ve Çevresinde El Sanatlar ege oyaları ege iğne oyaları izmir iğne bölgesinde yaygın olan el sanatları izmirde hangi el sanatları yapılmaktadır İzmir ilinin çevresinin el sanatları ve ilin ünlü özellikleri nelermiş bakalımizmirvecevresindeelsanatlar5c52c653bb7b5alt Örgü tekniği ile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Akdeniz Bölgesi El Sanatları Akdeniz Bölgesi El Sanatı Akdeniz Bölgesi El İşleri Akdeniz Bölgesinde var olan el sanatları eskilerde çarıkçılık, semercilik nalbantçılık, halıcılık, iğne oyacılığı, bakırcılık, demircilik, bıçakçılık, pirinççilik, tahta ve sedef oymacılığı gibi el sanatları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
142
İç anadolu bölgesi el sanatları,İç Anadolu bölgesinin el sanatları nelerdir, İç Anadoluda yapılan El işleri Sivas varlıklı bir kültüre sahiptir El sanatları yerel danslar ve özgün müzikler kentte epeyce gelişmiştir Dokumacılık (halı kilim keçe) örgü çarıkçılık gümüşçülük ve bıçakçılık kentin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
228
Türkiyede hayvancılık nerelerde yapılır hayvancılık nerelerde yapılır türkiyede hayvancılık, sektörü, faaliyetleri, çeşitleri, hangi bölgelerde yapılır, nedir, nerede yapılır, nerelerdedir, nerelerde yapılır hakkında bilgiler sunuyoruz bu yazımızda 1549355700 1549355700...
Cevaplar
0
Görüntüleme
139
858,496Konular
982,180Mesajlar
30,117Kullanıcılar
alisahn46Son üye
Üst Alt