Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Karadeniz Bolgesinde Uretilen Urunler nelerdir

Karadeniz Bolgesinde Uretilen Urunler nelerdir
0
330

Similar threads

Karadeniz Bolgesinde Yetişen Urunler Karadeniz Bolgesinde Yetişen Urunler Nelerdir Bolgede yetişen başlıca tarım urunleri; Fındık : Trabzon, Giresun ve Ordu başlıca uretim alanlarıdır Turkiye toplam uretiminin % 85′i bolgeden karşılanır Cay : Giresundan Gurcistana kadar olan kıyı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
137
karadeniz bolgesinde yetişen urunler nelerdir? MISIR CELTİK (PİRİNC) TUTUN CAY AYCİCEĞİ FINDIK TURUNCGİLLER (Narenciye) (Portakal , mandalina, limon , greyfurt ve turunc) PATATES SOĞANSARMISAK
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Eğitimde kullanılan teknolojik urunler nelerdir Gunumuzde teknolojideki hızlı gelişmeler, eğitim oğretim surecinde kullanılabilecek arac ve gereclere her gun yenilerinin eklenmesine neden olmaktadır Bu yeni arac ve gerecler oğrenme surecine olumlu etkiler yapmaktadır Eğitimde kullanılan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
Ulaşımda kullanılan teknolojik urunler nelerdir Teknoloji cağında olduğumuzdan dolayı gunluk hayatımızda oldukca gelişmiş ulaşım aracları ile karşılaşabiliriz Eski zamanlarda binekler ile ulaşım sağlanırken gunumuzde motorlu ve elektrikli araclar daha cok kullanılmaktadır Uzun mesafeleri cok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
İthal ve ihracat ettiğimiz urunler nelerdir? Tekstil, Hazır Giyim, Meyve Sebze, Demir Celik urunleri, Bormadeni, Fındık, Zeytin, Uzum, İncir, Turuncgiller, Tutun, Pamuk, Beyaz eşya ve ceşitli madenler (ozellikle krom ve bakır) Ulkemize ithal edilen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
858,481Konular
981,455Mesajlar
29,614Kullanıcılar
zazahshaSon üye
Üst Alt