teknolojiuzmani
FD Üye
38 yaşındaki tesettürlü Zeynep Gamze Özçelik, kendi Twitter hesabında manidar paylaşımda bulunarak yeşilliğe olan özlemini dile getirdi.
Doğaya ve yeşilliğe olan özlemini yaptığı paylaşımlarla belli eden tesettürlü Zeynep Gamze Özçelik, sosyal medya hesabından yeni gönderi yayınladı. Twitter hesabında ''Çöllerde dolaşmayan Karadeniz'in kıymetini bilmezmiş'' notunu düşüp şu fotoğrafı paylaştı:
GAMZE ÖZÇELİK: İÇİMİZDEKİ ÇOCUĞU HİÇ KAYBETMEDİĞMİZ...
Yetimlerin ve ihtiyaç sahibi kimselerin gülen yüzü olan tesettürlü Zeynep Gamze Özçelik, aktif kullandığı Instagram hesabında manidar bir paylaşımda bulundu. Günümüzde birçoğumuzun değişmesinden hatta birbirimizin aynısı olmasından yakındığı yazısında içimizdeki çocuğu hiçbir zaman öldürmememiz gerektiğinin temennisinde bulunarak şöyle yazdı:
''Ben bu çocukları tanıyorum.. Bizdik onlar.. Büyüdükçe neden değişiriz? Neden eleştiren, karşısındakinden memnun olmayan ve değiştirmeye çalışan insanlara dönüşürüz?
Oğul Murathan ve arkadaşı Hanne’nin yaşadıkları anları ve fotoğraflarını gördükten sonra uzun düşüncelere daldım. Herşey nasıl da olduğu gibi.. Zıplıyorlar, tırmanıyorlar, çilek sepetini beraber taşıyorlar ve sadece o anı yaşıyorlar. Birbirleriyle ilgili bir dertleri yok, beklentileri yok. Murathan kendi gibi, Hanne kendi gibi..
Nasıl güzel.. Masal gibi.
İçimizdeki çocuğu hiç kaybetmediğimiz bir ömür duasıyla..''