Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

karadenizli bir baba oğluna mektup yazarsa:)

karadenizli bir baba oğluna mektup yazarsa:)
0
69

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
karadenizli bir baba oğluna mektup yazarsa pinokyoya mektup Uy sevgili usagum, Allah'in selami tabiidur Mektubumu fazla yavas yazayrum, Çünkim bilirum ancak,okuman zayuftur, çabuk okuyamazsun Benden sana sual edersen, Allahuma pin sükür iyiyum, yeni pir is buldum Emrimde 1500'e yakin adam var, hepside sessuz sedasuz, kendi hallerinde Ne is puldugumu soraysan söyleyecegum patlama, mezarluk pekçisi oldum Geçtigimiz hafta puraya iki tefa yagmur yagdu Piri pazartesinden persembeye öbüride persembeden pazara Bacin Emine bir usak doguracak, daha erkek midir kiz midir pelli degil, haçan o yüzden saga dayi mi oldin, teyzemi oldin söyleyemeyrum Saga fena bir havadisim var Pahriyede askerlik yapan 10 usaguda kaybettuk Pindikleri denizaltu pozulmus, motoru turmus, inmis asagu, denizaltuyu itekleyup, motorunu çalistirmak istemuslar Esas emicende tükkan açtu, o da 30 a alduguni 25 e verir, sürümden kazaniyormus pek dedu Bizim köye findukçularun Esas'i muhtar seçtuk, akullu usakta Geçen gün hepimizu zelzeleye karsi asi etturdu Esas keza akillidur, hem de dürüsttür Geçenlerde bir taksinin soförü köye varmis, muhtari ariyor, meger yolda bir tavuk ezmis sahibini soraymus Muhtar Esas tavuga pakmis, ha bu pizden deguldur pizum köyde yassu tavuk yoktir demis Senin küçügün Ergin çok akullu usak çikti Geçen gün tepeye varmis, elinde bir ip sallayip duriy Anan uy usagum ne edeysun orada demis O da heva durumuna bakayrum demis Çektum oni aksam karsuma, anlat bakayum su hava turumu isinu dedum Anlattu, meger ip sallaninca havanin rüzgarli olduguni; ip islanunca da yagmur yagduguni anlaymis Fazla akillu usak vesselam Sen o yasta böyle akillu degildun Senin gönderdigun devlete ait alduk, pir yaninda bir Alman herif pir yaninda pir Alman karisi var, besbelli da sen Iyiki resmin arkasina ortadaki penum diye yazmissun yaksam tanimayacaktuk Yaa iste böyle usagim Memleçetten saga pol pol havadis Yeni havadis olursa yeniden yazarum Ebedi hüdaya itimat ol Baban NOT: Mektupa para koyacaktim, ama geç akluma geldi, zarfi kapatmisum  

858,499Konular
982,572Mesajlar
30,321Kullanıcılar
Ahmet 321#Son üye
Üst Alt