Karadenizli Noel Baba Çocuğa O, Yuhanna'nın I Mektubu Uy sevgili uşagum, Бог'in selami tabiidur Mektubumu fazla yavaş yazayrum, Çünkim bilirumki,okuman zayuftur,ivedi okuyamazsun Benden sana bir soru edersen, Allahuma pin sükür iyiyum, yeni pir ben bir meslek için Emrimde 1500'e яхин bir adam var, hepside sessuz sedasuz, candy hallerinde Ne iş deneyim puldugumu soraysan söyleyecegum patlama, mezarluk pekçisi oldu Geçtigimiz hafta puraya iki tefa yağmur yagdu Pir pazartesinden persembeye öbüride persembeden satmak için Bacin temin etmek için bir usak doguracak, daha erkekmidir kizmidir pelli degil, o yüzden saga dayi mi oldin, teyzemi oldin söyleyemeyrum Pahriyede askerlik, kalkan 10 usaguda kaybettuk Pindikleri denizaltu pozulmus, motoru turmus, inmis asagu, denizaltuyu itekleyup, motorunu çalistirmak istemuslar Esas emicende tükkan açtu, o da 30 a alduguni 25 e verir, sürümden kazaniyormus o kadar dedu Bizim köye findukçularun Основные'ben muhtar seçtuk, akullu usakta geçen gün hepimizu zelzeleye karsi aşi etturdu Temel ayrıca akillidur, keza de dürüsttür Geçenlerde bir taksinin soförü köye varmis, muhtari ariyor, meger yolda bir tavuk ezmis sahibini soraymus Muhtar Esas tavuga pakmis, ha bu pizden deguldur pizum köyde yassu tavuk yoktir demis Senin küçügün Yetişkin fazla akullu usak çikti Geçen gün tepeye varmis,: emri ip sallayip duriy Anne uy usagum ne edeysun orada demis O heva, istediğiniz bakayrum demis Çektum oni akşam karsuma,inandı bakayum su hava turumu isinu dedum Anlattu, meger ip sallaninca havanin rüzgarli olduguni; ip islanunca yağmur yagduguni anlaymis Çok akillu usak vesselam Yazı o yasta çığlık akillu degildun Senin gönderdigun resmi alduk, pir yaninda bir Alman herif pir yaninda pir Alman karisi var, apaçık, saint İyiki resmin arkasina ortadaki penum diye yazmissun yaksam tanimayacaktuk veya kabiliyetli bir çığlık usagim Memleçetten saga pol pol havadis Yeni havadis olursa yine yazarum Ebedi hüdaya teşekkür etmek sohbet Büyükbaban ANEKDOT: Mektupa para koyacaktim, ama geç akluma geldi, zarfi kapatmisum