iltasyazilim
FD Üye
1 litre su?t
1 c?ay bardag?ı pirinc? unu
1 c?ay bardag?ı bug?day nis?astası
15 su bardag?ı toz s?eker
300 g karadut pu?resi
Ara katları için
1 paket petibo?r bisku?vi
U?zeri için
Karadut
Karadutlu muhallebi kupları hazırlanışı
Su?t, toz s?eker, nis?asta ve pirinc? ununu tencereye alın ve kısık ates?te topak kalmayıncaya kadar c?ırpın Karadut pu?resini muhallebiye ilave edip karıs?tırın Muhallebi yog?un bir kıvam alıncaya kadar karıs?tırarak pis?irin
Bisku?vileri robotta c?ekin ve kullanacag?ınız kuplara bir miktar bisku?vi kırıntısı paylas?tırın U?zerine hazırladıg?ınız dutlu muhallebiden paylas?tırın Dutlu muhallebi ve bisku?vi kırıntıları bitinceye kadar aynı is?lemi tekrarlayın
Tatlılar oda sıcaklıg?ına gelince u?zerlerini strec? film ile kapatın 23 saat kadar buzdolabında dinlendirdikten sonra servis yapın
1 c?ay bardag?ı pirinc? unu
1 c?ay bardag?ı bug?day nis?astası
15 su bardag?ı toz s?eker
300 g karadut pu?resi
Ara katları için
1 paket petibo?r bisku?vi
U?zeri için
Karadut
Karadutlu muhallebi kupları hazırlanışı
Su?t, toz s?eker, nis?asta ve pirinc? ununu tencereye alın ve kısık ates?te topak kalmayıncaya kadar c?ırpın Karadut pu?resini muhallebiye ilave edip karıs?tırın Muhallebi yog?un bir kıvam alıncaya kadar karıs?tırarak pis?irin
Bisku?vileri robotta c?ekin ve kullanacag?ınız kuplara bir miktar bisku?vi kırıntısı paylas?tırın U?zerine hazırladıg?ınız dutlu muhallebiden paylas?tırın Dutlu muhallebi ve bisku?vi kırıntıları bitinceye kadar aynı is?lemi tekrarlayın
Tatlılar oda sıcaklıg?ına gelince u?zerlerini strec? film ile kapatın 23 saat kadar buzdolabında dinlendirdikten sonra servis yapın